nejde mi vlézt do mailu
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nejde mi vlézt do mailu
Tak koukám že postižených je víc a z různých koutů republiky. Zatím sem neměl čas projet PC ale ono to asi stejně bude jinak. Zatím sem to včera večer vyřešil tak že důležitou poštu s kterou potřebuji pracovat v PC sem si z mobilu přeposlal do schránky na centrum 

Člověk se pořád učí.
U nás taky nejde mail. Už od včerejška
...Internet funguje, ale nejde se přihlásit na svoji emailovou adresu v žádném prohlížeči. Neví někdo co se děje? 

Ahoj, tak se připojuji...taky se od včerejška od rána marně pokouším dostat do své e-mailové schránky na seznamu, nefunguje to...Zkoušela jsme to v IE. Mozille i Opeře a nic, nefungují mi žádné aplikace portálu, tzn. žádné, kde je zapotřeba přihlášení (e-mail, spolužáci, lidé atd.)
Všechny ostatní stránky. i s přihlašováním, v pohodě. Nic jsme neinstalovala, nepřekonfigurovávala, ve čtvrtek v noci mi ještě e-mail normálně fungovala v pátek ráno už ne.
Na seznamu se samozřejmě nevyskytuje žádný helpdesk, který by byl v provozu o víkendu
Všechny ostatní stránky. i s přihlašováním, v pohodě. Nic jsme neinstalovala, nepřekonfigurovávala, ve čtvrtek v noci mi ještě e-mail normálně fungovala v pátek ráno už ne.
Na seznamu se samozřejmě nevyskytuje žádný helpdesk, který by byl v provozu o víkendu

- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Tak napište třeba nějakýmu online adminovi na lide.cz......třeba bude vědět...jinak já se přihlásím bez problému....nechytli jste nějakou "rozbitou cookie"... ? 

Ahojky,jsem z Chomutovska a taky mi od včerejška nejde mail na seznamu.Na volný to jde,jsem pc analfabet,nevím taky co s tím.Může to být chyba seznamu? 

- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
S velkou pravděpodobností to bude chyba u nich.....
Ahojky, tak to pořád nefunguje,
ale v práci mam nastavené stahovaní do počítače a to je bez problémů . ale když se zkusím připojit ta opět nic ?!! Takže musíme vydržet do Pondělí .... o víkendu se nevrtí.... tak klidný víkend a pevné nervy. Fanda 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Už nam to v siti funguje , jsem zvedavy jestli uznaji chybu nebo budou tvrdit ze se nic nestalo :)
Ahoj tak už mi to taky konečně funguje!
Jsem ráda že jsem v tom nebyla sama 

- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kolem poledne už mi to taky začalo fungovat. Tak kde byla chyba 

Člověk se pořád učí.
tak to byl nejspis vypadek na serveru...
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj tak sem zkusila vymazat ty cookies a nic zase mě to vyhodilo,Vždycky se objeví na vašem servru došklo k chybě musíme tuto aplikaci zavřít ach joo
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”