Můj problém spočívá v tom, že WMP 11 po spuštění sice přehrává audio a asi i video, ale okno přehrávače se nezobrazí. Pouze se objeví záložka na hlavní liště, eventuelně po zminimalizování v panelu nástrojů .
Ostatní přehrávače fungují bez problémů např. BS Player. Náš systém je Windows XP Prof.
Můžete mi poradit jak tento problém odstranit?
WMP 11 při přehrávání videa nezobrazí své okno* Vyřešeno
WMP 11 při přehrávání videa nezobrazí své okno*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 06 kvě 2009 21:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upřesnění nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) – „problém s WMP 11“ není dostatečný popis problému.
Důvod: Upřesnění nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) – „problém s WMP 11“ není dostatečný popis problému.
Re: problém s WMP 11
Zkus klikem pravého tlačítka na lištu se dostat do Panely nástrojů a poté odškrknout Widows Media Player. A nakonec přes Win+R spustit wmplayer. Pořád nefunguje?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Nebo:
Pokud nemáš v PC nákazy tak zkus toto:
Stáhni si Dial-a-fix
Explorer/IE/OE/shell/WMP - Pokusí se o opravu Internet Exploreru, Outlook Expressu, Windows Media Playeru atd.
Klikni na službu ( zatržítko a potom klikni na GO.
Stáhni si Dial-a-fix
Explorer/IE/OE/shell/WMP - Pokusí se o opravu Internet Exploreru, Outlook Expressu, Windows Media Playeru atd.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já jen jaké kodeky se používají a zkusil bych se podívat když je Wmp vypnutý tak ve správci úloh-záložka procesy jestli neběží proces wmplayer.exe.Pokud ano tak ukončit.Pak znovu Wmp 11 pustit.
p3!An píše:Zkus klikem pravého tlačítka na lištu se dostat do Panely nástrojů a poté odškrknout Widows Media Player. A nakonec přes Win+R spustit wmplayer. Pořád nefunguje?
Ano, toto je mi známo, v tom není problém, problém je v tom že po odškrtnutí WMP v panelu nástrojů se nic nestane, okno WMP se neobjeví. Pouze u pravé strany monitoru, uplně na samém kraji se oobjeví čára jakoby ohraničení nějakého okna....
p.s. myší se to vytáhnout nedá
Naposledy upravil(a) psina dne 07 kvě 2009 08:16, celkem upraveno 1 x.
jaro3 píše:Nebo:
Stáhni si Dial-a-fix
Dial-a-fix jsem taky vyzkoušel, bohužel bez úspěchu

richchie píše:Já jen jaké kodeky se používají a zkusil bych se podívat když je Wmp vypnutý tak ve správci úloh-záložka procesy jestli neběží proces wmplayer.exe.Pokud ano tak ukončit.Pak znovu Wmp 11 pustit.
Používám K-Lite Mega Codec Pack 4.1.4..... a když je WMP vypnutý tak ve správci v procesech proces wmplayer.exe neběží...
Re: WMP 11 při přehrávání videa nezobrazí své okno*
K-Lite Codec Pack bych možná odinstaloval, někdy mohou způsobovat neplechu a nainstaloval bych pro změnu CCCP, po odinstalaci samozřejmě vyčistit registry.
Jinak můžeš zkusit stáhnout a přeinstalovat je. Nebo se vrátit k starší, pro tebe možná funkční verzi.
Jinak můžeš zkusit stáhnout a přeinstalovat je. Nebo se vrátit k starší, pro tebe možná funkční verzi.
Re: WMP 11 při přehrávání videa nezobrazí své okno* Vyřešeno
ta zmiňovaná silná čára u okraje obrazovky byla skutečně okrajem okna WMP, akorát nešla uchopit myší, při kliknutím pravým myšítkem na tento okraj se objevovaly různé nabídky WMPlayeru, tak jsem do nich klikal tak dlouho než se okno dalo uchopit a vytáhnout. Zvláštní bylo že ač nebylo maximalizované bylo ohodně větší než obrazovka...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4689
-
od Hoff
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 09:25
-
-
- 2
- 1969
-
od Tirpit
13 zář 2024 22:11
-
-
Vyskakovací okno - PC je napaden virem (cv48...) Příloha(y)
od xmarka » 05 bře 2025 18:39 » v Vše ostatní (sw) - 7
- 7629
-
od xmarka
10 bře 2025 22:12
-
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1713