pc nerozozna tlaciaren po restarte
pc nerozozna tlaciaren po restarte
nainstalovala som si tlaciaren - canon pixma MP260. pripojenie cez usb. po nainstalovani fungovala. po vypnuti tlaciarne a pc, ked som pc znovu na druhy den zapla a zapla aj tlaciaren, napisal, ze usb device not recognized. tak som ju zovu nainstalovala, isla, ale zase len do vypnutia. uz ju zase nerozoznava. v com moze byt problem? nemozem ju predsa kazdy den nanovo instalovat. mam OS vista, instalacny sw pre tlaciaren je tiez pre vistu.
-
- Pohlaví:
Re: pc nerozozna tlaciaren po restarte
Nemusí to být zrovna tiskárnou, může zlobit Bios. Zkontroluj stav baterky. Datum a ostatní věci jsou O.K.?
teraz sa nesmej - ale ja neviem, ako sa kontroluje bios (viem len, ze to existuje). som len bezny, alebo malicko viac ako bezny
uzivatel.
asi nemyslis datum, co vidim dole na liste, ze? ten je ok.
ak to pomoze - ine veci, konkretne usb kluce, mp3 player a mys, mi vsetky usb porty na pc rozoznaju bez problemov.
ako mam ten bios skontrolovat?

asi nemyslis datum, co vidim dole na liste, ze? ten je ok.
ak to pomoze - ine veci, konkretne usb kluce, mp3 player a mys, mi vsetky usb porty na pc rozoznaju bez problemov.
ako mam ten bios skontrolovat?
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jsem zvědavý co zde bude za odpovědi.Mě dělá to samé scaner.Mám ho už několik let a dělal to i na předchozím počítač.Když ho zapnu tak musím znova doinstalovat. Už mám kvůli tomu na disku image instalačního CD a tak to zabere jen několik vteřin. Nějak jsem si na to zvyknul.Kdysi jsem tu na to měl dotaz,ale nějak se to nevyřešilo.Tak jsem zvědav. 

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak dlouhý máš kabel? Zkus použít kratší, případně kvalitnější.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
Zkus použít novější ovladače na desku a tím i USB.
Zpět na “Problémy s hardwarem”