Windows 7 rok zadarmo, od zajtra. Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

brano
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Windows 7 rok zadarmo, od zajtra.  Vyřešeno

Příspěvekod brano » 04 kvě 2009 11:29

Windows 7 môžete používať rok zadarmo
Posledná testovacia verzia sedmičky, ktorá sa pre verejnosť objaví na serveroch Microsoftu už zajtra, bude platná až do júna budúceho roka. Bez toho, aby ste porušovali akékoľvek autorské práva, budete ju môcť používať na svojom počítači viac ako jeden rok.

Výhodou je, že k dispozícii budú všetky aktualizácie a záplaty v rovnakom rozsahu, ako pre finálnu sedmičku, ktorá sa na pultoch predajní objaví ešte tento rok. V rukách budete mať plnohodnotný systém ktorý sľubuje, že napraví všetko, čo pokazila Vista.

Prečo sa Microsoft rozhodol práve pre túto politiku? Nuž, podľa vyjadrení manažmentu je to stratégia, ktorá má domácim a podnikovým používateľom ukázať, že ide o systém, na ktorý sa oplatí prejsť. Dostatočne dlhá fáza bezplatného testovania má zákazníkov zbaviť strachu z novej platformy a posmeliť ich pri výbere a investíciách.

Nuž a kedy sa na trhu objaví v predaji finálna verzia? Aj keď Microsoft zatiaľ strategicky mlčí, jednému z manažérov Aceru vykĺzlo z úst, že môžeme hovoriť o 23. októbri tohto roku. Výrobcovia strojov s predinštalovanými systémami to musia vedieť najlepšie.

pondelok 4. 5. 2009 9:36

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Re: Windows 7 rok zadarmo, od zajtra.

Příspěvekod X » 04 kvě 2009 11:33

Takže nyní se to dělá takto oficiálně. Spíš na to šli tak, aby se dal OS lehko upirátit a lidi si na něj zvykli. Vždyť se MS vyjádřil v tomto duchu: jestli má být nějaký OS používán nelegálně, ať je to ten náš ...

brano
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod brano » 04 kvě 2009 11:39

Tiež si myslím, že to bol premyslený reklamný ťah. Na každom fóre, kde sa dá stiahnuť software, koluje tá predfinálna 7 už dosť dlho. :o

xaverius
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod xaverius » 04 kvě 2009 12:22

Dobry tah spolecnosti microsoft...jak zde bylo uvedeno,lidi radi zkusi zadarmo a kdyz se jim to bude libit,proc si nekoupit OS.Kazdy dnes slicha "XP sou dobry,ale visty stoji za h...".Ja osobne si visty nemuzu vynachvalit,ale je to vec nazoru.kazdopadne si win 7 urcite na ten rok poridim abych mohl porovnavat....

... :bigups:
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit

samael.35
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samael.35 » 10 kvě 2009 16:00

Stiahol som si ponúkanú verziu windows7 (iso súbor 2,35GB) vypalil na dvd a inštaloval......... Inštalačka v pohode a systém je fakt (vizuálne) pekný. Problém nastal s ovládačmi mám dosku msi kde dodané cd s ovládačmi win7 síce načítal ale nenainštaluje koli (pri install visty bez problémov)kampatibilte . Ponúkaná možnost získat ovládače online dopadla tak že systém žiadne nenašiel. Zázraky som nečakal ale win 7 ma sklamal! [list=][/list]
samael.35

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 10 kvě 2009 16:07

To ale není chyba systému, ale poskytovatele ovladačů. Zkus stránky výrobce a nejnovější ovladače.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

guest

Příspěvekod guest » 10 kvě 2009 16:20

Máte někdo nějakej dobrej odkaz kde se to dá stáhnout ? Mně asi nepůjde ale zvědavost mi nedá.

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 10 kvě 2009 16:28

https://login.live.com/login.srf?wa=wsi ... s&id=74335

Toto je link od MS na 32bit ENG - musíš se zaregistrovat. nebo v mé recenzi i v SK.

viewtopic.php?f=46&t=36544
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 10 kvě 2009 16:29

guest

Příspěvekod guest » 10 kvě 2009 16:55

Díky oběma, asi bych použil odkaz od Radixe, ale musím najít místo ne jiném oddílu.

newwes
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod newwes » 10 kvě 2009 20:44

Zkouším Win 7 SK 64 a naprostá spokojenost. Jediné, co jsem nerozchodil, je webka od logitechu, ale tu mám stejně jenom na okrasu. Tak jako jsem si pořídil legál Visty, tak se už těším na oficiální CZ Win 7. S Vistou jsem spokojen, ale 7 mě nadchla. Mmchd, už jede i poslední daemon.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”