Prosím o kontrolu výpisu z Hijackthis!

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

kytovec
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Prosím o kontrolu výpisu z Hijackthis!

Příspěvekod kytovec » 14 kvě 2009 20:16

Já už se do normálního režimu nemůžu nějak vůbec dostat. Ještě snad včera mi šlo tak, že jsem zadal kontrolu Avastem při startu, a i když jsem ji hned po pár vteřinách vypnul, jelo to v normálním režimu. Teď už mi to nastartuje, začne bežet Avast (i když před restartem je zadáno "rezidentní ochrana nečinná") a po pár vteřinách se to restartuje. Musím tedy vždy přes F5 vybrat nouzový režim. Volím se sítí, protože bych nemohl komunikovat a stahovat potřebné instalace. Te'd mi tam ješt přibyla volba mezi Windows Home a Windows záložní konzole (nebo tak nějak podobně) - volil jsem Home.

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 15 kvě 2009 08:59

Zkus vyměnit zdroj , dej tam silnější, já to na viry už nějak nevidím. Při nouz. režimu je spuštěna jen část programů, zdroj se tak nezatěžuje jako v normálním režimu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

kytovec
nováček
Stav:

Příspěvekod kytovec » 15 kvě 2009 13:11

Díky za trpělivost. Ještě bych se chtěl zeptat, jestli je normální, že mi ten MemTest jede už asi 4 hodiny a zobrazuje se mi nějakých 3300% Coverage (mám tam 512), 0 Errors. Kontrola Hdd mi nejede asi proto, že se testovacímu programu nelíbí nouzový provoz, odmítá se spustit.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 15 kvě 2009 15:43

Ten Memtest Ti pojede pořád , je to jen takový trial , proto jsem psal aspoň 2 hodiny.RASM jsou O.K.
HDD je nejlépe testovat utilitou od výrobce, tu si stáhneš (.iso) , vypálíš , vložíš do mechaniky , dáš v bIOSu boot z CD/DVD.
Taky si stáhni Everest Home Edition a kontroluj teploty a napětí, procesor, grafika atd.
Případně odpoj mechaniky , přídavné karty do PC a vše co nepotřebuješ.

Stahni si SREng
- rozbal na plochu a spust ho
- zvol "zvol Smart Scan", nech nastaveni tak jak je
- zvol "Verify the digital signature of process modules"
- klik na "Scan"
- klik na Save Reports, uloz log na plochu a cely obsah logu zkopirujt sem
- rozbal na plochu a spust ho
+
- Spusť ho a zvol možnost System Repair
- Na první záložce File Associations pokud bude zatrhnutý/vybraný některý čtvereček z výpisu, tak klikni dole na tlačítko Repair
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

kytovec
nováček
Stav:

Příspěvekod kytovec » 17 čer 2009 13:41

Moc se omlouvám a děkuju za pomoc a trpělivost. Nakonec jsem to musel vzdát a odnést do servisu, kde to zkoušeli a výsledkem byl nový harddisk a starý do šrotu. Pořád jim to taky vypínalo, ač to testoval a řešil pár dní. Data ale mám a po výměně HDD problém není.

Ještě jednou díky!

Ruda

Zpět na “HiJackThis”