Image hry Vyřešeno
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Image hry
Tak to je OK, už jsem se bál, že to takto někde prodávají.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Pozor, za legální používání legální věci se považuje jen to, když to budeš používat tak, jak se má. V tomto případě s CD/DVD v mechanice. Obcházení ochran z jakéhokoli důvodu je nelegální. (Ale kdo by si chtěl ničit originální disk, případně ho tahat s ntb všude, že?
)

Re: Image hry Vyřešeno
Zvolil bych jinou variantu, nesnáším virtuální mechaniky
Udělal bych si ISO (případně BIN + CUE), přidal něco čemu se říká česky louskáček a vypálil v NERU z image na klasický soubory. Možná použil nějaký jiný key než svůj, pro všechny případy.

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
každý máte svoji pravdu ale vec se má tak že pokud si koupíš hru tak si smíš udelat jednu kopii pro své účely , tj aby se ti neničil originálí disk(zalezi na tobe zda si jej udelas nebo nikoli) ve zkratce koupim si Assasian Creed original , z netu si stahnu Assasian Creed a cracknu ho a mam vse legalni. hru mam koupenou a kdyz ke mne prijdou tak jim ukazem ze hru mam skutecne doma. Avsak kdyby mel AC multiplayer tak si na normalnich servrech nezahraju a musim dat original kdyz chci hrat. POZOR!!! hrani na cracnutych serveroch ked aj z originalnou hrou je NELEGÁLNE!!! a TRESTNÉ!!!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
tak isto to platí aj pre všetky aplikacie a software pod Windows a Linux. ako to je z Macintoshom to nvm.
Bohužel naše prasata v parlamentu si schválila novelu, že u software, her se smí mít originál a 1 kopii. Za kopii se bere i instalace na harddisku ...