Bojácnost u her

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Albeda
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Bojácnost u her

Příspěvekod Albeda » 18 kvě 2009 06:41

No mě obcas stacilo csko .... vypl jsem repraky a dal si na hlavu ty moje "supr" sluchatka :lol: no a poslouchal jsem kroky nepratel, ale obcas protivnik byl profi tak drzhel shift a kdyz na me vybehl a zacal strilet, tak jsem se lekl tak, ze me vzdycky cukla ruka a ja ho nezabil :lol:

Reklama
AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod AleRx8 » 18 kvě 2009 07:24

ja si pamatuju, ze kdyz jsem byl maly, mel jsem panicky strach z Qwake 3. Casto jsem chodil ke strycovi, a ten to mel nakompu. Jsem tam sedel a cekal, ze tam da Prince of Persia. Mel 10 repro nastavenych na 3/4 vykonu. A teď spustil Qwake a Ja se z tech uvodnich vystrelu malem posr*l. :D No a pak mi predal klavesnici a mys a Ja jsem utekl :lol:

FireBlackDragon
nováček
Stav:

Příspěvekod FireBlackDragon » 19 kvě 2009 21:51

nej hororovky co jsem hrál tak jsou , Clive Baker : Undying , Suffering a CS 1.6 zombie mod , tam kdyz hráte na servru kde je úplná tma a máte k dispozici jen malo baterku a jednu svetlici (zombie nejsou slyset) tam zazijete daleko vetsi stresy nez v jakekoli jine hororov0 hře. navíc se nedá očekávat na 100% odkud nepřítel přijde. Ykuste a dáte mi za pravdu.

P.S. Ovšem když jste srabi a nekam se zakempíte tak si toho moc neužijete , to si fakt radeji zapnete Doom 3 nebo obdobnou hru!!!

Kosai
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Kosai » 19 kvě 2009 22:29

no já bych řek že ti co nehrajou za zombie by měli být právě zakempeni,jinak nemají šanci. Zombie mod jsem chvíli hrál a byla to celkem švanda :smile:

Albeda
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Albeda » 20 kvě 2009 07:00

Ja si take myslim zakempit .... protoze kdyz tam prijde ten hlavni ze zombiku, kterej ma pres 30 000hp, tak kdyz tam budes mezi nema pobihat, tak zrejme ho asi jen tak nezabijes.
PS: Zrejme si psal o stare verzi toho modu, ted je tento novej.

andy3000
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod andy3000 » 20 kvě 2009 08:44

no to já sem se docela lekl v resident evilu na policejní stanici ve výslechové místnosti.koukáš do zrcadla a nic a za chvilku z něj vyskočí potvora

Zpět na “Hry”