HD4870 1GB Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
HD4870 1GB
Ahoj mám kompl: viz dole. Grafiku mám taktovanou na 800mhz ze 750mhz http://uloz.to/1813910/Bez názvu.jpg a GTA 4 s rozlisenim 1440x900, High Texture Quality, High Render Quality viz obrazek: http://uloz.to/1813907/GTAIV Graphics.jpg FPS mám 29 snimku v Benchmarku od GTA4 ale jakmile jedu někde vnoci autem po měsrě a je velkej provoz tak to ma kolem 10-15 FPS. Myslíte že je to procesorem? Protože ta grafika by měla utáhnout snad vše, ješte k tomu když je v PCI-E 2.0. Díky za rady
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: HD4870 1GB
Je to dvoujádro 3,1GHz a ta grafika je 4870, kdyby to byla 4870x2 byla by to už jiná
ta 4870 se dá sehnat pod 1500, asi si ji někdy pořídim taky :)

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: HD4870 1GB Vyřešeno
No GTA IV jede úplně bez cukání asi jen na čtyřjádrových procesorech.Grafiku máš dobrou,ta to určitě nebrzdí.Celkově je ta hra nějaká neoptimalizovaná.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
CZechBoY píše:Je to dvoujádro 3,1GHz a ta grafika je 4870, kdyby to byla 4870x2 byla by to už jináta 4870 se dá sehnat pod 1500, asi si ji někdy pořídim taky :)
No, tak ten procesor je právě že jenom 3,0ghz ale zase ma navic o 1mb vyssi L2 cache nez je u 3,1ghz, ktera ma 89W. A ten muj ma 125W, ony sou ty 6000-tisicovky 2 ruzny modely. Ale jak rikal Marfy, bude to tim dvoujádrem, pozdeji nejspíš pujdu do Phenom II X4 AM3. To uz bude jina kava. Ale akorat teda nevim kde to za 1500,- sezenes takovou kartu, nejlevnejsi je za 4000,- od Powercoloru, a ja mam teda Sapphire za 5 500,- sem se rozhodl jit do kvalitnejsi znacky.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
O tom, jak ti poběží GTA 4 nerozhoduje ani tak grafika, jako právě procesor. Jinak řečeno, dokud nemáš čtyřjádro, nečekej nějaké orgie. Tak to bohužel je a věř, že nejsi jediný, komu tato skvěle optimalizovaná hra, nejde tak, jak by měla. Možná, že ještě vyjde nějaký patch, který tuto situaci zlepší, ale na faktu, že čtyřjádro je pro tuto hru důležitější než-li pro kteroukoliv jinou, to nezmění nic..
Btw. 4870 je hodně dobrá GK, jen teda nevim, jestli zrovna Sapphire je kvalitnější značka než-li Powercolor.
CZechBoY: ATi 4870 za 1500,-? Nová? Tak to mi jich prosimtě objednej celej kamion..

Btw. 4870 je hodně dobrá GK, jen teda nevim, jestli zrovna Sapphire je kvalitnější značka než-li Powercolor.
CZechBoY: ATi 4870 za 1500,-? Nová? Tak to mi jich prosimtě objednej celej kamion..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jenom doplnim, že to byla 4670
jsem si to nezkontroloval a jaksi tam byla sedmička tak skoro noo :)

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS
iPhone XS
Zpět na “Problémy s hardwarem”