batep píše:ahoj, supr link, každy z nás šťourů stále zkouší a experimentuje. jedu na 7100 32bit a vše naprosto ok, trochu problém s hibernací, ale po troše pátrání jsem nalezl jádro pudla, v nastavení síťovky jsem měl zaškrtnutou volbu probuzení a ta mi vždy pc nastartovala, když šel spát ..jinak bych se rád dozvěděl Vaše názory případné změny mezi build 7100 a 7127. Samo mě láká W7 přeinstalovat, ale nevím jestli to má smysl. Pokud máte zkušenosti s tímto krokem popište ho prosím, jde mi o inovaci, aby zůstala zachovaná data. Díky a hodně zdaru ve zkoumání.
Rozdíl mezi 7100 a 7127 nepoznáš, má to být stabilnější a vychytány další systémový mouchy, ale já jsem ani bechmarkem nic nepoznal, naprosto stabilní je i 7100. Za ztrátu dat by to nestálo, ale nevím jestli jde inovovat (nebo se musí čistá), já osebně jsem prováděl i formát protože jsem rovnou přerozděloval disky.
to Nodom, nevím kolik žere 32 bit verze ale 64 si z 8Gb vezme kolem 890Mb (taky dost

to street: vyzkoušeno mam od tebe jmenovaných pouze: WORD 2007,PowerIso,Corel X14 a MGI Photosuite 4 a fungují všechny (snad u něčeho nejde měnit vzhled ale už nevim)