Jaký Mp3 přehrávač? Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Polki
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Jaký Mp3 přehrávač?  Vyřešeno

Příspěvekod Polki » 28 kvě 2009 18:05

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli nedoporučíte nějaký mp3 přehrávač (opravdu jen mp3), mě se líbí tento http://eshop.kak.cz/zbozi/mhr027-prenosny-prehravac-teac-mp-255-fm-2gb-mp-255-2gb/, díky slotu pro SD karty, jenže nevím, jestli je na tom dobře i v dalších ohledech (kvalita přehrávání hudby, atd.). Máte nějaké zkušenosti, doporučíte lepší? Cenově bych to omezil na něco kolem tisíce korun, myslím, že dnes už se dají koupit kvalitní přístroje v této cenové kategorii.

Díky všem za odpovědi ...
Who let the dogs out?!

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Jaký Mp3 přehrávač?

Příspěvekod memphisto » 28 kvě 2009 18:21

Přečti si k tomu přehrávači komentáře na czechcomputeru. Taky jsem o něm uvažoval, ale podle komentářů kvalita nic moc a hodně reklamací a několik jich ani neuznali a to ten přehrávač přišel už poškozený :evil:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod AleRx8 » 28 kvě 2009 19:14

Co treba Creative Zen 2GB? Je to trochu drazsi, ale vypada to celkem solidne. Nejradsi mám iPody a iRivery, ale to je trochu jina cenova kategorie :D

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 28 kvě 2009 19:20

Já mám dvougigovou verzi tohohle TEACa:
Obrázek

S lepšíma sluchátkama hraje hezky (ty originální jsou šmejdy).

Pokud bys chtěl s rádiem, ta verze je taky.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 28 kvě 2009 19:37

TEAC pro mě není zrovna značka, která by u mě vzbuzovala důvěru, ale pokud chceš Mp3 přehrávač do 1k, asi ti nic jinýho nezbyde.. :wink:

Za Creative ZEN se s radostí podepíšu, mám ho doma a nemám k němu jedinou výtku, tedy až na ty sluchátka, které k němu dodávají. Ale ty sem jen vyzkoušel a okamžitě vyměnil. Bohužel, pokud by sis chtěl pořídit 2GB, musel by si vyplácnout 1600,-. iRivera bych už nikdy nechtěl, měl sem H10, přítelkyně má E100 a takový krámy svět neviděl. Navíc to stále nefunguje, prostě od nich ruce pryč. A iPody jsou dle mě předražený krámy.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 28 kvě 2009 19:45

Měl jsem mnoho mp3 a nejvíce se mi zamlouvá Apple. Možná si budete říkat, že to je zbytečné. Ale stojím si za tím, že nikoliv. I nejlevnější Ipod hraje nádherně. Má svoje mouchy, ale nikdy jsem neslyšel tak čistý zvuk.
Mám starší Ipod Shuffle z Aukra za 250,- s integrovanou baterií, která vydrží velmi dlouho, byl to dobrý kup a navždy jsem skončil s podivnými značkami hypermarketovského rázu..
Takže za mě - Apple

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 28 kvě 2009 19:48

Já si toho TEACa pořídil na doporučení a nezklamal mě (se zvukem jsem spokojený, teda až na ty sluchátka).
Jednoduchý displej (moc nežere), standardní USB konektor (nepotřebuju kabel), Mass Storage (nepotřebuju žádný zbytečný software).
Jedna AAA baterka Energizer mi při běžném provozu (2–4 alba za den, ale některé dny neposlouchám; v průměru by to tedy mohla být 2 alba za den) mi vydrží bez problémů 14 dnů.
Je fakt, že na ten joystick jsem si dosud moc nezvyknul a mám obavu, že záruku přežije jen o pár dní, aby se neřeklo, ale za tu cenu…
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 28 kvě 2009 19:52

Docela se mi líbí tenhle, ale má to "jenom" 1 GB. Mě by třeba 1 GB stačilo, ale nevim jak seš na tom ty.

Sony NWZ-B133B 1GB černý
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod AleRx8 » 28 kvě 2009 19:59

Taky si stojim za apple, ano, je pomerne drahy. Ale je kvalitni, dobra sluchatka v zakladu, nove technologie, velka kapacita atd. Mám Touche 2g a za pul roku si muzu stezovat jen na to, ze nepodporuje flash, ale i to se resi. IPod shuffle podle me neni spatna koupe a byt tebou, tak si 1 000 priplatim a idu na jistotu. Jiste, je drazsi, nema displej a nepodporuje pametovky, ale je to kvalita, výdrž, funkce a vzhled a nenajde se moc majtelu iPodu, kteri chodi kazdych pul roku do servisu s mp3, jak u jinych vyrobcu.

onewinger
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod onewinger » 28 kvě 2009 21:08

Já osobně jsem byl zatím spokojený jen s mp3 od iRiver :wink:
Netbook Asus EEE 1001HA - Windows 7 Home Premium
Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2

Polki
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Polki » 28 kvě 2009 21:21

Díky chlapci, že jste se vesele rozepsali. U TEACu MP-255 jsem tedy usoudil, že raději ne. Na přehrávač od Sony jsem taky koukal, očekával bych od něj dobrý zvuk, v čemž se vyžívám. I když je mi jasné, že většinou i sluchátka udělají hodně.

Teac MP-114 - 4GB - na 4GB dobrá cena za přehrávač a pokud vydrží 14dní, zajímavé, škoda jen designu.
Who let the dogs out?!

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 28 kvě 2009 21:56

Už asi třetí MP3 v rodině máme od značky Sandisk a všechny zatím fungují bez problémů.I ten tři roky starý model.I teď bych volil MP3 od stejné značky.Třeba TENTO model.Samozřejmě lepší sluchátka tomu dodají daleko kvalitnější zvuk.Ovšem lepší rovná se přes 600,-kč navíc.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”