Maji to jako simkartu ke ktere dostanes jeste bud USB stick nebo PCMCIA kartu, zasunes, nadetekuje se to (aspon mne), jako CD rom ze ktere se doinstaluje soft nebo pustis primo z te jednotky.
Ja mam nejdrazsi co nabizeji (699 mesicne, prvni 6 mesicu za polovicni cenu, ale nevim dokdy tahle akce trvala). FUP limit je 3GB prenesenych dat, po kterych to zpomali, ale nezpoplatnuji nic navic. na FUP jsem se shodou okolnosti ptal na Tmobile ale chlapek na prodejne nebyl schopny mi rict co se stane az ho prekrocim... furt mlel "se vam zpomaluje takze ho to neprekrocite" a kdyz jsem se jednoduse zeptal, co se stane AZ ho prekrocim - jaka je minimalni rychlost nebo jestli to zpoplatnuji... tak se opakoval ze to zpomaluje ze ho neprekrocim

kazdopadne zkus se na tom Vodafone zeptat :-) tusim ze v tom bylo i ze to muzes pouzit pak primo v mobilu ale to si jisty nejsem :-)
EDIT: testoval jsem to na Windows 2000 aji XP a bez problemu... jen budes mozna muset nakonfigurovat firewall. Na vistach X64 jsem nezkousel, tam to nepotrebuju :-)