Nevypne se pc!
Nevypne se pc!
Takže mám problém nevim čim to je ale když dám vypnout pc nebo restartovat pc tak jde logo windows a vypínání ale to vypínání tam je klidně hodinu prostě se nevypne dokavad to neudělám manuálně nevíte čim to je ?
-
- Pohlaví:
Re: Nevypne se pc!
M ožná tam máš nějaký šmejdy. Udělej log z HijackThis - vlož ho do sekce HijackThis a požádej o kontrolu. Návod mám v podpisu.
Nebo máš nainstalované nějaké dva podobné bezpečnostní programy a ty se ti mezi sebou tlučou a nepovolí vypnutí PC.
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Start --> Spustit napiš msconfig na na záložce BOOT.INI musíš mít pod hodnotou
[operating system]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /fastdetect /NoExecute=OptIn /usepmtimer
Pokud tam máš hodnotu konzoly pro zotavení, označ tuto ↑ a posuň jí nahoru. Ulož to a vypínání je OK.
P.S Hodnota se může změnit podle typu systému a nastavení bootování. První typ nesmí být hodnota cmdcon.2/3 hodnoty budeš mít stejný jako já ↑
[operating system]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /fastdetect /NoExecute=OptIn /usepmtimer
Pokud tam máš hodnotu konzoly pro zotavení, označ tuto ↑ a posuň jí nahoru. Ulož to a vypínání je OK.
P.S Hodnota se může změnit podle typu systému a nastavení bootování. První typ nesmí být hodnota cmdcon.2/3 hodnoty budeš mít stejný jako já ↑
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
jdu to zkusit damnede nene pc je uplně novej formátován s minimem programama at to nebude ničim
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
takhle to asi vypadá
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
jsem mu to vrátil a má to jako ty ale stejně se to nevypne samo nevim co s tim má
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Časový interval ať si nastaví na 3 vteřiny.
Otevřít C: , zobrazit skryté soubory a chráněné soubory operačního systému. Potvrdit.
v C: najít soubor boot.ini, pravým, Vlastnosti a zrušit volbu Jen pro čtení. Potvrdit, soubor otevřít a zkopírovat do něj toto:
[boot loader]
timeout=3
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn /usepmtimer
Potom zas dát Jen pro čtení a zkus to.
Otevřít C: , zobrazit skryté soubory a chráněné soubory operačního systému. Potvrdit.
v C: najít soubor boot.ini, pravým, Vlastnosti a zrušit volbu Jen pro čtení. Potvrdit, soubor otevřít a zkopírovat do něj toto:
[boot loader]
timeout=3
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn /usepmtimer
Potom zas dát Jen pro čtení a zkus to.
Když podržíš tlačítko power déle jak 5 vteřin comp se vypné?Jinak to spíše vypadá na problém s ovladači ACPI.Zkontroluj v biosu v Power management setup co tam máš nastaveno...mělo by tam být standartně nastaveno
S1(POS).Ještě k té mé první odpovědi----jednou jsem na zkoušku nainstaloval dva antispyware programy ..Spybot a Terminátora (oba používají rezidentní štíty) a stalo se mě to samé...komp nešel vypnout.
Ty 3vteřiny je prodleva při náběhu Windows...s vypnutím to vůbec nesouvisí.
S1(POS).Ještě k té mé první odpovědi----jednou jsem na zkoušku nainstaloval dva antispyware programy ..Spybot a Terminátora (oba používají rezidentní štíty) a stalo se mě to samé...komp nešel vypnout.
Ty 3vteřiny je prodleva při náběhu Windows...s vypnutím to vůbec nesouvisí.
Zpět na “Problémy s hardwarem”