2zao:Hm, ten Aušus (jak by rekl Tomina
Který notebok? Vyřešeno
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:

- Stav:
Re: Který notebok?
2Koja:ty taky nejsi zrovna nejstarsi. Ja ti jen chtel rict, jak jsem to myslel. Ta cena je opravdu velkou slabinou Intelu. Dyt v AMD mas skoro vsechny komponenty o tridu lepsi (!)
) nevypada vubec spatne a dost se divim, ze je tam Intel za dobrou cenu, a navic jeste s takovou grafikou...
Ten poslední noťas od Asusu je sice pěkný, ale je nad cenový limit. Navíc bez OS. 
Athlon X2 2,6GHz, 2GB 800MHz, Samsung F1 320GB, Radeon 3850 512MB, Seasonic 400W, Samsung 22" 2243BW, Win XP-prof.
- Tomina
- Level 5.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Chlapi zanechte testosteronové války, věnujme se počítačům. No N-ková řada stejně jako řada M se prostě nepovedla, vzhledově jsou moc pěkné a výbava je taky ucházející, ale kvalita zpracování je šílená, opravdu od Aušusu bych utíkal daleko. Dell je sice dražší, za to opravdu kvalitní. Ještě nakousnu další věc a to jsou ntb repasované či lehce použité na Aukru. Sám tam nakupuji a nové zboží už prakticky nekupuji vůbec, jsou to vyhozené peníze, repasované notebooky jsou většinově velmi kvalitní IBM. Mrkni na to, ušetříš dost peněz a budeš mít opravdu manažerský a kvalitní notebook, se kterým více oslníš jak s nějakým nablýskaným šrotem Acer apod.
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:

- Stav:
Kolik notebooku jsi tam kupoval a jak dlouho vydrzely? Ja si myslim, ze kupovat neco tak nespolehliveho jako je notebook v aukci nebo bazaru a casto bez zaruky je blbost. Neznam totiz jedineho cloveka, ktery by nikdy nemel notebook v servisu
Porad trvm na tom, co jsem napsal na zacatku a myslim, ze je to to nejrozumejsi, HP jsou kvalitnejsi nez acer bo Asus.
Porad trvm na tom, co jsem napsal na zacatku a myslim, ze je to to nejrozumejsi, HP jsou kvalitnejsi nez acer bo Asus.- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:

- Stav:
Pak napis, co jsi vybral.
- Tomina
- Level 5.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Tak připojuji se k tvrzení, že co jsi napsal je blábol. Co se týká Aukra, spoustu ntb tam je stále v záruce ale se slevou i 5 tis. oproti novému, jsou to třeba dovozy a ničemu to absolutně nevadí. Vím, že ntb se často reklamují, mám v tom už velké zkušenosti, ale také vím, že se není čeho bát..stačí hledat..
Co týká HP, tak ano, ale jen bussiness class, jinak ostatní vč. Pavillionů stojí za nic..servis až v Polsku a kvalita úděsná..
Co týká HP, tak ano, ale jen bussiness class, jinak ostatní vč. Pavillionů stojí za nic..servis až v Polsku a kvalita úděsná..
Jasně, napíšu. Ještě mám na rozhodnutí 4 hodiny.
Líbí se mi HP-čko, jen kdyby tam byly Visty Premium.
Pak mě ještě láká svou výbavou Acer.
Takže jsem to zůžil. Teď si jen správně střihnout.
Líbí se mi HP-čko, jen kdyby tam byly Visty Premium.
Pak mě ještě láká svou výbavou Acer.
Takže jsem to zůžil. Teď si jen správně střihnout.
Athlon X2 2,6GHz, 2GB 800MHz, Samsung F1 320GB, Radeon 3850 512MB, Seasonic 400W, Samsung 22" 2243BW, Win XP-prof.
- Tomina
- Level 5.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Pokud si to nenecháš rozmluvit a vybíráš jen mezi těmito, zvolil bych Acer, má daleko lepší výbavu a kvality bych se už nebál, jsou na tom lépe jak dřív, byť to stále není Dell či Lenovo 
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:

- Stav:
Tyto dva jsou nejlepsi, ted už jen vybrat mezi multimedialnim kolosem nebo kancelarskym notasem... Je to na tobe.
Dobra Tomino promin, nemam s tím zkušenosti, ale asi kazdy chce mit notebook novy...
Dobra Tomino promin, nemam s tím zkušenosti, ale asi kazdy chce mit notebook novy...
- Tomina
- Level 5.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
to Alex: v poho 
Nový být musí, neb je to noťas, který si chtějí koupit rodiče ke kulatinám. 
Re: Který notebok? Vyřešeno
Objednáno -HP. Díky všem za rady. Jirka.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”