Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)

Moderátor: Mods_senior

Jak se vám líbí moje recenze o Windows 7 beta?

Líbí a informace jsou aktuální
76
69%
Líbí, ale informace nejsou aktuální
8
7%
Nelíbí
4
4%
Chybí mi zde některé informace (upřesněte v diskuzi prosím)
2
2%
Nečetl/a jsem
20
18%

Celkem hlasů: 110

simPod
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)

Příspěvekod simPod » 01 čer 2009 00:03

Street píše:Ahoj,chtel sem se zeptat,mas verzi 7137, pouzivam verzi 7127,je v nich nejaky rozdil,nebo nemusim tu novou verzi stahovat a znovu instalovat,kdyz uz jsem i dneska rodicum na stolni PC nahodil verzi 7121 v 64bitove verzi.
JInak musim rici,ze jediny s cim mam "problem" je asociace souboru pro JetAudio,vzdycky se nechce zapsat asociace souboru pod JetAudio,ale nesmoli se tam Windows Media Player.

zaskrtavas tam ze chces pouzit JetAudio i pro pristi spusteni (neo neco podobnyho)?
bevo to delas ve vlastnostech souboru?
nebo jak vlastne?

Reklama
Miki55
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Miki55 » 01 čer 2009 11:37

Street píše:Ahoj,chtel sem se zeptat,mas verzi 7137, pouzivam verzi 7127,je v nich nejaky rozdil,nebo nemusim tu novou verzi stahovat a znovu instalovat,kdyz uz jsem i dneska rodicum na stolni PC nahodil verzi 7121 v 64bitove verzi.
JInak musim rici,ze jediny s cim mam "problem" je asociace souboru pro JetAudio,vzdycky se nechce zapsat asociace souboru pod JetAudio,ale nesmoli se tam Windows Media Player.

Souhlasím s Romaine, rozhodně neni nutné pořád přeinstalovávat. Já jsem zádné změny nevypozoroval, stabilita dokonalá už od RC. Já přeinstalovávam pořád, protožře stejně každou chvíli formátuju disk (mam na to extra disk na odpis) (musím formátovat protože testuji nový software a často je nová a neznámá "medicínka" dosti "nevyzpytatelná" a nejde se jí zbavit :smile: ).

JetAudio jsem ještě nezkoušel, tak neporadím, foobar2000 mi funguje skvěle.
92% teenagerů poslouchá Hip hop, jestli patříš mezi zbylých 8% tak si to dej do podpisu.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 01 čer 2009 17:20

Instalovat OS je to nejmenší, poté dopilovávat ovladače a kodeky kdečeho, to se dá taky zkousnout. Ale já pak instaluji několik týdnů veškerý soft, co používám :lol: Takže přeinstalovávat beta a RC OS každý den taky není pro mě ... :D

Miki55
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Miki55 » 01 čer 2009 17:42

Formát je za 1/4 hodiny a sevenky za 15min., ovladace neinstaluju zatim zadny, vim ze to budu stejne pozejtri formatovat (kdyz to slape, tak co na par dni resit), tech par programu co zatim potrebuji (TC, KMP, Avast, Ashampoo Firewall,...) mam za par minut (cca 17). Az to budu chtit finalne a zapojim normalni hadr, tak se v tom budu hrabat a instalovat okolo 140 softu (od utilit a ovladacu az po hry - vsechno uz s vyzkousenou medicinkou :twisted: ). Takze mi to zatim sezere pouze hodinu casu a ne 2 dny jako nacisto.
92% teenagerů poslouchá Hip hop, jestli patříš mezi zbylých 8% tak si to dej do podpisu.

simPod
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod simPod » 01 čer 2009 17:45

akoratze nekdo ty softy potrebuje k zivotu :) ja bych bez nich treba umrel, takze je musim vzdy nainstalovat skoro vsechny

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 01 čer 2009 19:39

Já vždy dělala upgrade na vyšší verzi. Až u RC jsem dělala čistý instal. A je fakt, že jelikož mám všechny instalačky na dvd (když něco nového instaluju, tak si instalačku schovám do zvláštní složky a až je toho hodně, tak to přidám na dvd, no a mám jich už víc :D ), tak jen vše potom postupně instaluju. Horší je pak to nastavování. Např. u MS Office styly nadpisů a další nastavení programů. To mě nejvíc nebaví.

Jinak se objevila informace, že 12.6. by měla být pro testery RC2, ale ne asi veřejně.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

Street
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Street » 02 čer 2009 11:35

Mno ja to pokazde nahodim na plny provoz,pak zkousim taky nove utility a programky a tweakovani a pak se stane,ze W7 nejdou rozjet,tak znova cisty a plny reinstal,uz jsem si zvykl,ted ale radeji pockam,az vydaji bud RC2 nebo RTM release.
Dalsi otazka smeruje,mam na notesu Crysis,ale nejde mi pustit 64bitove,jen 32bitove,to mi prijde jako plytvani potencialem 64bitoveho OS,nevite nekdo jak to rozbehat?
Popis problemu je takovy,pustim 64bitovy spoustec Crysis,najede to do cerne obrazovky,HDD neco louska asi 3 minuty a pak se to vypne a na chvilicku je vidt program Crysis prestal pracovat.Zkousel jsem to pustit i jako spravce i prez troubleshoot i prez klasickou kompaktibilitu,marne.Ovladace a vsechno kolem mam nejnovejsi (na tom si dost potrpim :-) )
Kdyby nahodou nekdo vedel,budu rad...

batep
nováček
Stav:

Příspěvekod batep » 02 čer 2009 13:05

zdravím přátelé, jel jsem na 7100 a bez k.o., ted jsem nahrál 7127 a čeština má spoustu chyb, jak je na tom 7137? je čeština vychytanější bez klikyhákových překladů?

erty123456
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod erty123456 » 02 čer 2009 13:26

Čeština na win 7 7137 je trošku vychytanější je tam méně chyb, ale nějaké jsem také našel, ale myslím, že to do finální verzi všechno opraví.
Asus K55VJ

batep
nováček
Stav:

Příspěvekod batep » 02 čer 2009 13:31

dík, tak já to prubnu

rohy
nováček
Stav:

Příspěvekod rohy » 02 čer 2009 19:30

plss...link na jazykovy balicek 7137 cz ,sk

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 02 čer 2009 20:10

Pošli mu to přes SZ a smaž to.. Dávat sem odkaz na warez forum je o hubu...
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Software články”