Zdravím všechny,
jedna známá mi volala, že má problém s PC. Při najíždění Windows jí PC zatuhne a zobrazí se "no signal". Po několika peripetiích jsem přeinstaloval PC, vše fungovalo, ale když jsem nahrál ovladač na grafickou kartu, opakoval se stejný problém. PC jsem natvrdo restartoval, najel jsem do nouzového režimu, ovladač grafiky jsem odinstaloval a PC fungoval (akorát jen na základní rozlišení). Známá má grafiku nVidia GeForce 6600, mother board Gigabyte K8 Triton a procesor AMD Sempron 2800+, 1,61 GHz. Podle mě bude problém s grafickou kartou, ale pro jistotu bych se chtěl zeptat větších odborníků, jestli se s podobným případem nesetkali a jestli nemůže být problém jinde (abych jim nekupoval novou grafickou kartu a problém se nevyřešil).
Děkuji za odpověď.
Po instalaci driveru grafické karty PC zamrzne
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Po instalaci driveru grafické karty PC zamrzne
Pokud to není GK, tak je to nevhodným ovladačem ke GK. Nejlépe se mrknout na stránky výrobce GK, pokud nemáš CD dodané s GK. Pozor - použít ovladač pro nainstalovaný systém. Pokud Xp, tak pro XP, pokud Vista, tak pro Vistu. Nezapomenul si instalovat i DirectX?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Použil jsem ovladač dodaný přímo výrobcem k téhle GK. Předtím jim PC 2 roky fungoval bez problémů. Takže všechno ukazuje nejspíš na vadnou GK. Díky za odpověď.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zdravím mám uplně stejný problém
a už mě vážně nenapadá co s tím dělat. Skoušel sem instalovat driver co sem dostal ke GK i stáhnout jiný z oficiálního webu. Windows přeinstalovat nepomáhá a bios je taky nějaký rozhozený. GK mám Geforce 6600gt...

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3987
-
od MonikaVavrova
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 11:07
-
-
- 4
- 2552
-
od Kogaku