Kontrola logu HJT

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Kacis
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: Kontrola logu HJT

Příspěvekod Kacis » 07 čer 2009 23:11

Ahoj, všechno jsem udělala podle návodu, tak doufám, že to trochu pomůže. Zatím se mi pořád stává, že se to občas zasekne. Ale uvidíme příští týden, o víkendu jsem na PC skoro nebyla.
Jinak ten odkaz na T-cleaner říká, že je to trojský kůň...

Reklama
Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 07 čer 2009 23:23

Použij tedy ten ATF cleaner a ručne smaž složky po ComboFixu v C:\ . Měly by tam být složky ComboFix a Quoobox (nebo tak nějak). Vytvořené v den použití ComboFixu.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner

Kacis
nováček
Stav:

Příspěvekod Kacis » 08 čer 2009 09:43

Sorry, že s tím pořád otravuju, ale vypadá to, že všechny ty procedury vůbec nezabraly...
Dneska už jsem musela 2x vypínat. Vždycky to začne tím, že v prohlížeči nejdou otevřít další panely, pořád tam mám hodiny jako že se to načítá a nic. Ze začátku to jde aspoň vypnout, znovu spustit to ale nejde, protože píše, že prohlížeč je pořád spuštěný. Jde aspoň restartovat celý PC. Aplikace choděj. Když to chvíli nechám, tak to zamrzne úplně všechno, nejdou ani žádný programy a pak to musím natvrdo vypnout...
PC mám teď 14 dní a z toho to pomalu tejden řešíme... je to k vzteku, nic tak speciálního jsem s tím nedělala (jsem běžný uživatel), aby to takhle blblo. Nenapadá tě ještě, čím by to mohlo být?

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 08 čer 2009 12:36

1* Jaký používáš prohlížeč? Zkus jiný...zda to bude stejné.

[b]2*
Stáhni si MemTest 3.8
Do okénka vlož velikost největší RAM v Tvém PC (256,512,1024 atd.) . Spusť program a nech ho běžet aspoň 2 hodiny, pokud bude stále napsáno 0 error , je RAM v pořádku.

3* Podle výrobce a typu HDD vyhledej utilitu na otestování Tvého HDD.Má koncovku .iso a nachází se na stránkách výrobce. Soubor stáhneš a vypálíš v PowerIso
http://www.swmag.cz/189/power-iso/
, UltraIso atd. Vložíš do mechaniky a po restartu ( v BIOS boot z CD/DVD musíš mít navolen).. [/b]
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Kacis
nováček
Stav:

Příspěvekod Kacis » 10 čer 2009 17:53

1. Používám Firefox, ale zkoušela jsem to i v jiných a dělá to taky.
2. RAM jsem otestovala, je v pořádku.
3. Mám toshiba MK3252GSX ata device, ale na stránkách výrobce nemůžu najít ten iso soubor. Jinak program jsem si stáhla.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 10 čer 2009 19:33

Taky jsem tu Toshibu nenašel..
Zkus toto:
HD Tune
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... g/hd-tune/

Kontroluj i teploty a napětí, CPU, GPU, HDD..
Na vině může být i zdroj.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.

Kacis
nováček
Stav:

Příspěvekod Kacis » 11 čer 2009 16:09

Ahoj,
tak myslím, že mám něco s HDD. Ten program mi nenašel žádnou chybu, když jsem dala error scan, ale v záložce Heatlh jsem měla nějakou vadnou hodnotu. Protože mi to pak spadlo, tak jsem to nestačila zkopírovat a teď už mi ten program nejde ani spustit, píše mi, že nenašel žádný disk (no drive found).
Teplota HDD byla cca 55°C, nevím, jestli to je hodně nebo málo, ale na to, že na tom nic moc nedělám, to pořád větrá.
Tak nevím, ale asi uplatním reklamaci, měli by mi ten počítač vyměnit bez řečí, mám ho jenom 14 dní. Akorát je to k vzteku, že nad tím člověk strávil tolik času.
Jinak dík za pomoc, doufám, že už to hned tak nebudu potřebovat...

Jinak pro jistotu - na zjištění teploty CPU a GPU bych asi potřebovala nějaký další SW, že? A jak zkotroluju to napětí?

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 11 čer 2009 17:41

Zkusil bych tu reklamaci , já mám po x hodinách jeden disk 46 a druhý 42 stupňů.
Na diagnostiku
Everest Home Edition:
http://download.chip.eu/cz/EVEREST-Home ... 08195.html
Záložka počítač-Senzory.

Kacis
nováček
Stav:

Příspěvekod Kacis » 19 čer 2009 08:24

Ahoj, tak jsem dostala nový počítač. Včera jsem vše nainstalovala a dělá to taky!!!!!!!!!!!!!! Mě už z toho asi trefí.
Zkusila jsem si stáhnout ten program na otestování disku a mám tam na záložce health položku (BE) unknown attribute, hodnoty 65/43/45/58877/ failed. Co to znamená?
Může mi někdo doporučit nějaký důkladnější program na otestování disku? To by byla fakt smůla, kdybych dvakrát za sebou vyfasovala PC se špatným diskem. Nemůže to ještě být něčím jiným?
Dík moc za rady.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 19 čer 2009 09:21

To máš úplně nový PC, všechny komponenty??
Je s přeinstalovaným OS? Nebo používáš vlastní instalační CD? Tvoje instalačka je možná špatná...
Jinak mě napadá jen , že máš PC někde v uzavřeném prostoru , kde se špatně chladí ( cirkulace vzduchu).
Kontroluj průběžně teploty.
Jinak fakt nevím , snad odnést k reklamaci..

Kacis
nováček
Stav:

Příspěvekod Kacis » 19 čer 2009 09:27

mám úplně nový kus, teplota v místnosti je OK, ani to teď moc nevětrá a teploty jsou OK.
OS byl už předinstalovaný.
No nic, chvíli počkám a jestli to bude zas dělat pořád, tak to odnesu na reklamaci.
Hledala jsem na netu, jesti má někdo s tímto PC stejný problém, ale nic jsem nenašla... tak fakt nevím.
Dík za rady

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 19 čer 2009 09:38

Myslel jsem , jestli nemáš bednu strčenou někde v nějakém kaslíku, kde je malý přístup vzduchu ,celková teplota v místnosti na to nemusí mít takový vliv. Jinak mě napadá jen výpadky sítě 230V, taky se mi stalo , že když jsem u kamaráda dotáhl všechny kontakty ve všech zásuvkách , problém zmizel. Pozor neprovádět při zapnutých jističích!

Zpět na “HiJackThis”