ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help
Star Wars: The Force Unleashed na PC slibuje pořádnou porci Hvězdných válek:
Předělávka konzolové verze podle dosavadních zkušeností vykazuje menší problémy s ovládáním pomocí klávesnice a myši, jinak se ale hraje stejně dobře jako originál. Navíc se zájemci o PC verzi mohou těšit na tři přidané epizody se zajímavým průběhem. Žánr: akční Datum vydání svět: 1.11.2009 Datum vydání v ČR: 1.12.2009
Kdysi dávno jsem hrál skvělou gamesu Star Wars jedi Knight Jedi Academy. A teď jsem si k tomu sehnal Knights of the Force (expansion pack). Spustil jsem hru a měl bych pár otázek.
Připadá mi to jako bych hrál od začátku jedi academy. Jen jsem měl na výběr z různých postav. To se ten začátek opakuje a pak tam jsou přidané mise? Nebo jak to funguje? Hraju single player.
Dále by mě pak zajímalo jaká je ta kombinace tlačítek na meče. Pamatuji si, že jakmile jsem v původním jedi academy zároveň stisknul myslím nějaké dvě tlačítka, meč udělal nějaký speciální pohyb (jak se za ním lyne ta barva). Teď mačkám jak mačkám tlačítka a vždycky z toho vzejde jen normální útoky mečem.
Rád bych se zeptal na váš názor, která z PC sestav na přiložených obrázcích je podle vás nejlepší. Stačí čistě váš názor bez nějakého hlubšího rozboru.
Díky moc za vaše odpovědi!
Poslední příspěvek
Souhlas s kolegama, ty prebuilt jsou předražený, nevhodně poskládaný, lepší se jim vyhnout. Alferiho návrh je fajn, bude to dělo, který v QHD a i v 4k hraní udělá spoustu radosti. A asi fakt bude těch pár dnů počkat na 9800x3D, nebude o moc dražší...