Titulky v Avi někde nejdou na přehrávači. Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Titulky v Avi někde nejdou na přehrávači.  Vyřešeno

Příspěvekod liborek » 18 čer 2009 20:17

Mám několik filmů v Avi s titulkama.Na počítači bez problémů.Vypálím na DVD a hodím do přehrávače a některé nejedou.Přitom titulky jsou ve stejném formátu,filmy také.Pokud hodím titulky přímo do filmu,jdou všechny.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

Reklama
mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Re: Titulky v Avi někde nejdou na přehrávači.

Příspěvekod mike007 » 20 čer 2009 22:47

Třeba tvůj stolní přehrávač nepodporuje některý formát titulků. Třeba titulky v souboru SRT bere v pohodě, ale v TXT či jiném formátu nikoliv. Ověř to. Jinak kdyby sis pořizoval originální filmy, věř mi, že takové problémy bys nikdy neřešil... :wink:
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.

xaverius
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod xaverius » 20 čer 2009 23:03

ackoli mam filmy v avi,jdou mi titulky bez prejmenovani pripony ze .srt na .sub .Zkus tedy film stitulema hodit na rw a prihod k nim titule .srt,tyto titulky umi vsechny prehravace....

....pouze test,pokud ti to pujde,dej vedet,dik...
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 21 čer 2009 16:28

Xaverius:To jsem, samozřejmě všechno zkoušel.Titulky jsou v *srt a některý prostě jedou ,některý ne.Zkoušel jsem i převody na *sub,ale žádný úspěch.
Mike007:Mám sbírku asi 300 filmů a /snad kromě pěti co opravdu nešly sehnat/všechna v originále.Sbírám hlavně sci-fi,horrory a to filmy i knihy.Ovšem někdy prostě pokud jde o béčkové produkce apod.které není kde poznat a než si je pořídím do sbírky tak chci vědět jestli to má cenu.Ikdyž sbírám i různý odpad ,kvůli vzorku, tak někdy za to opravdu peníze nevyhodím.Proto si filmy někdy stáhnu a skouknu a buď smažu třeba po půl hodině.Pokud je dobrý tak si ho koupím.
Takže na mě určitě filmový průmysl neprodělá :D :D :D
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 21 čer 2009 16:48

Je divné, že ti to jedny titulky stejného formátu vezme a jiné ne. Možná nějaká chyba přímo v textu (mezery, znaky atd.) či se titulky nejmenují stejně jako soubor s filmem. Zkus si stáhnout jiné na www.titulky.com

PS: Mně nešlo o to, jestli filmový průmysl prodělá nebo ne, ten mi je ukradený. Snažím se ti jen říct, že s originály takové problémy nejsou ;)
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 21 čer 2009 17:20

mike007 píše:s originály takové problémy nejsou ;)

To je špatně řečeno, přesněji je to tak, že DVD-Video nemá u stolních přehrávačů problémy, protože je 100% podporovaný. O DivX, Xvid, MPEG4 a podobných se to říci nedá, to stejné platí také o titulcích, je prostě hodně formátů a variant, software ve stolních přehrávačích je v naprosté většině špatné.

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 21 čer 2009 20:20

Dík za poznámky.Druhý titulky tam rvát nebudu.Tam kde nejdou kouknu na compu a buď to bude dobrý nebo na nic.Na přehrávači jsem to chtěl jen kvůli pohodlí :D Mám ho u postele :D :D Ještě taková otázečka ...Ty filmy ,jak jsem psal,někdy ani nedodívám a protože je každopádně nepotřebuji,tak si je vypálím /kvůli tomu pohodlí/jen na DVD-RW a potom smáznu.Obecně se mě zdá,že přepalovatelný disky berou přehrávače ještě hůř než trvalý.Potvrdíte to nebo je to jen můj názor.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 21 čer 2009 21:16

U rodičů nepozoruji žádné významné rozdíly, ale je pravda, že přepisovatelné disky jsou zaznamenané slaběji, to je prostě přepisovací technologie a při x přepisech je nejspíš čím dál hůř čitelné. Až se jednou nepřepíšou, budou na vyhození. U CD-RW je teoretická hranice 1 000 x zápisu (přepisu).

Danator
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Danator » 22 čer 2009 12:14

Záleží na tom jaký máš DVD přehrávač
AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”