Titulky v Avi někde nejdou na přehrávači. Vyřešeno
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Titulky v Avi někde nejdou na přehrávači. Vyřešeno
Mám několik filmů v Avi s titulkama.Na počítači bez problémů.Vypálím na DVD a hodím do přehrávače a některé nejedou.Přitom titulky jsou ve stejném formátu,filmy také.Pokud hodím titulky přímo do filmu,jdou všechny.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Titulky v Avi někde nejdou na přehrávači.
Třeba tvůj stolní přehrávač nepodporuje některý formát titulků. Třeba titulky v souboru SRT bere v pohodě, ale v TXT či jiném formátu nikoliv. Ověř to. Jinak kdyby sis pořizoval originální filmy, věř mi, že takové problémy bys nikdy neřešil... 

Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
ackoli mam filmy v avi,jdou mi titulky bez prejmenovani pripony ze .srt na .sub .Zkus tedy film stitulema hodit na rw a prihod k nim titule .srt,tyto titulky umi vsechny prehravace....
....pouze test,pokud ti to pujde,dej vedet,dik...
....pouze test,pokud ti to pujde,dej vedet,dik...
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Xaverius:To jsem, samozřejmě všechno zkoušel.Titulky jsou v *srt a některý prostě jedou ,některý ne.Zkoušel jsem i převody na *sub,ale žádný úspěch.
Mike007:Mám sbírku asi 300 filmů a /snad kromě pěti co opravdu nešly sehnat/všechna v originále.Sbírám hlavně sci-fi,horrory a to filmy i knihy.Ovšem někdy prostě pokud jde o béčkové produkce apod.které není kde poznat a než si je pořídím do sbírky tak chci vědět jestli to má cenu.Ikdyž sbírám i různý odpad ,kvůli vzorku, tak někdy za to opravdu peníze nevyhodím.Proto si filmy někdy stáhnu a skouknu a buď smažu třeba po půl hodině.Pokud je dobrý tak si ho koupím.
Takže na mě určitě filmový průmysl neprodělá

Mike007:Mám sbírku asi 300 filmů a /snad kromě pěti co opravdu nešly sehnat/všechna v originále.Sbírám hlavně sci-fi,horrory a to filmy i knihy.Ovšem někdy prostě pokud jde o béčkové produkce apod.které není kde poznat a než si je pořídím do sbírky tak chci vědět jestli to má cenu.Ikdyž sbírám i různý odpad ,kvůli vzorku, tak někdy za to opravdu peníze nevyhodím.Proto si filmy někdy stáhnu a skouknu a buď smažu třeba po půl hodině.Pokud je dobrý tak si ho koupím.
Takže na mě určitě filmový průmysl neprodělá

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je divné, že ti to jedny titulky stejného formátu vezme a jiné ne. Možná nějaká chyba přímo v textu (mezery, znaky atd.) či se titulky nejmenují stejně jako soubor s filmem. Zkus si stáhnout jiné na www.titulky.com
PS: Mně nešlo o to, jestli filmový průmysl prodělá nebo ne, ten mi je ukradený. Snažím se ti jen říct, že s originály takové problémy nejsou
PS: Mně nešlo o to, jestli filmový průmysl prodělá nebo ne, ten mi je ukradený. Snažím se ti jen říct, že s originály takové problémy nejsou

Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
mike007 píše:s originály takové problémy nejsou
To je špatně řečeno, přesněji je to tak, že DVD-Video nemá u stolních přehrávačů problémy, protože je 100% podporovaný. O DivX, Xvid, MPEG4 a podobných se to říci nedá, to stejné platí také o titulcích, je prostě hodně formátů a variant, software ve stolních přehrávačích je v naprosté většině špatné.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dík za poznámky.Druhý titulky tam rvát nebudu.Tam kde nejdou kouknu na compu a buď to bude dobrý nebo na nic.Na přehrávači jsem to chtěl jen kvůli pohodlí
Mám ho u postele
Ještě taková otázečka ...Ty filmy ,jak jsem psal,někdy ani nedodívám a protože je každopádně nepotřebuji,tak si je vypálím /kvůli tomu pohodlí/jen na DVD-RW a potom smáznu.Obecně se mě zdá,že přepalovatelný disky berou přehrávače ještě hůř než trvalý.Potvrdíte to nebo je to jen můj názor.

U rodičů nepozoruji žádné významné rozdíly, ale je pravda, že přepisovatelné disky jsou zaznamenané slaběji, to je prostě přepisovací technologie a při x přepisech je nejspíš čím dál hůř čitelné. Až se jednou nepřepíšou, budou na vyhození. U CD-RW je teoretická hranice 1 000 x zápisu (přepisu).
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Záleží na tom jaký máš DVD přehrávač
AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”