czshare Vyřešeno
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
czshare Vyřešeno
mam na czshare vytvoreny profi ucet tak jsme si dobil kredit a kdyz chci stahovat tak to nejde kliknu na ten odkaz toho urciteho raru ale stahovani se nespusti jako by to nereagovalo ze to ma stahovat nevite co s tim je? a treba po 5 minutah se spusti stahovani dam ulozit do urcite slozky ok a stahovani stoji na nule proste nereaguje to a zachvilku me to vyhodi tabulku ze to bylo vzdalenym pocitacem odpojeno nebo co
Naposledy upravil(a) zdenakrapek dne 26 srp 2008 10:55, celkem upraveno 2 x.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: czshare
taky tam mám účet .. vždy bylo vše OK teď mám to samé kliknu na to a pořád se to načítá .. včera se to načítalo asi 5 minut a pak to teprve hodilo kam to chci uložit .. možná, že je problém u nich 

Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je možný, že maj nějakej výpadek. Já bych to klidně vyzkoušel, ale vyčerpal sem si kredit a na novej momentálně nemám :)
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
hmm czshare blbne pořád, tedy alespoň mě :( ... před 92sekundama jsem kliknul na odkaz a teprve po cca 98sekundach se otevřelo okno s uložením ... nechápu
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
- mechaniček
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Bohužel musím se přidat k ostatním, sekce profi musí mít nějaké potíže, mám tam účet už dlouho a používám ho pravidelně, tohle se mi ale ještě nestalo
Bude to jistě jejich chyba 

CPU Intel E8400+Arctic cooling freezer 7 Pro, MSI P6N SLI Platinum , 2x Gigabyte nVidia GTX260 OC 896MB Sli, RAM 4x1Gb PATRIOT 800Mhz, 1x WD Caviar black 640Gb, 1x Seagate Barracuda 200Gb, zdroj FORTRON EPSILON 700W SLI, Win XP SP3, Win Vista Ultimate SP1, Samsung syncmaster T240 20000:1 24" .
- sakul
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já sem před chvíli stahoval 6 částí a úplně v pohodě
Už to asi rozjely.

Takže se schodnem na tom, že měli výpadek. Já jsem teď dostahoval film o velikosti 1,2 GB a plnou rychostí bez problému.
Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3
včera se mi stalo přesně to samé, jak píšete, navíc nějak nepochopitelně se to časem dostahovalo do 100 % a když jsem jednotlivé archivy chtěl rozbalit, tak jsem si všiml, že se stáhlo z každého tak něco mezi 15 - 20 %. Přitom v Opeře to ve Stahování to ukazovalo, že bylo staženo 100 %. Musel jsem všechny archivy stáhnout ještě jednou a aby toho nebylo málo, tak dva z nich pak ještě jednou (neočekávaný konec archivu). To bylo vůbec poprvé, co jsem měl v czshare problémy, ovšem tyto mne přišly skutečně draho, když jsem vyčerpal takřka celý kredit. Reklamovat to počítám asi ani nejde. 

AMD Athlon 64 X2 6400+, Artic cooling freezer 64, ASUS M2N-SLI DELUXE, A-DATA 2x1GB DDR2 800Mhz, ASUS GeForce EN9600GT 512MB, Seagate 320 GB SATAII, Case Coolmaster Elite 330, Fortron 500W/PFC FX500
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myslim, že dávaj odškodnění sami od sebe, když je nějakej výpadek.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Vám to aspoň kredit nabilo, ja jsem ho skosel dobit v sobotu 20.6 09 jak z ceskyho mobilu, tak slovenskeho, penize v p....y a kredit pro stahovani nikde! Dost me nastvali!
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zdravim a vítám tě na PC-HELP...
sice sis měl asi založit nové téma, ale odpovím ti i tady...
zkus jim napsat, když jsem si já ještě kdysi objednával kredit přes SMS, měl jsem ho tam okamžitě, možná nastala chyba u nich nebo jsi možná zadal špatný tvar zprávy a dobil kredit někomu jinému..
sice sis měl asi založit nové téma, ale odpovím ti i tady...
zkus jim napsat, když jsem si já ještě kdysi objednával kredit přes SMS, měl jsem ho tam okamžitě, možná nastala chyba u nich nebo jsi možná zadal špatný tvar zprávy a dobil kredit někomu jinému..
Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
No co nadělat. Na CZshare mnoho lidí nadává, že jsou neschopní, za nic nestojí atd. No někdy pravda, download mě sotva leze, cena je poměrně vysoká..ale třeba v porovnání s rapidem zaplatíš pouze tolik kolik stáhneš..