Problémy s funkčností fóra
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Problémy s funkčností fóra
Zdravím, pozoruji již týden neustálé problémy. Jednak se mi skoro v každém tématu ukazuje tato fotka [1], myslel jsem si, že to má někdo jako podpis, ale zřejmě ne. Dále koukám na změny vzhledu [2] . Nevím, co se děje. CCleaner po každém projetí PC stav změní..jednou ukazuje artefakty, jindy nesmysly. V tématu Xichty..atd. mi blbnou fotky, překrývají se a jsou umístěné jakoby mimo příspěvky. Mám problém jen s tímto fórem...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problémy s funkčností fóra
Zkus vyčistit dočasné soubory, historii a cookies.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Něco se možná děje, pozoruji asi 3 týdny nemožnost používat klávesu Back (forum reaguje až na čtvrtý stisk) vracím se tedy zpět na obsah, někdy (asi když právě někdo publikuje) nemohu nalézt téma. Jinde vše funguje (Opera 9.64) Předtím vše chodilo jak má. To nefunkční Back je ale nápadné. Občas dojde k vytížení CPU při publikování. Počítač mám O.K.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tomina píše:Zdravím, pozoruji již týden neustálé problémy. Jednak se mi skoro v každém tématu ukazuje tato fotka [1], myslel jsem si, že to má někdo jako podpis, ale zřejmě ne. Dále koukám na změny vzhledu [2] . Nevím, co se děje. CCleaner po každém projetí PC stav změní..jednou ukazuje artefakty, jindy nesmysly. V tématu Xichty..atd. mi blbnou fotky, překrývají se a jsou umístěné jakoby mimo příspěvky. Mám problém jen s tímto fórem...
Ahoj, díky za info. K jediné změně, ke které došlo je od 28.4. změna citací. S touto změnou proběhl "refresh" stylů ve fóru. Proto je klidně možné, že se ti po tomto datu fórum nesprávně zobrazuje. V tomto případě doporučuji v prvním kroku zkusit aktualizovat stránku, případně vše, co píše Pic výše ("vyčistit dočasné soubory, historii a cookies").
Pokud budou problémy přetrvávat, napiš prosím co přesně za prohlížeč používáš + jaký styl.
george: BACK v Opeře používám (tahem myši) a problémy nepozoruji, tlačítko Backspace rovněž funguje, napoprvé. Děje se to pokaždé nebo nahodile, výjimečně?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nebudu zakládat další topic. Snad to nebude vadit. Kdyžtak si to oddělím. Neporoběhl teď kolem 16 hodin nějaký výpadek? Nemohl jsem se tu cca 25 minut dostat 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Měl jsem stejný problém!!!
-
- Pohlaví:
Také jsem se zhruba před 15 minutami nemohl připojit.
Před chvílí jsem měl jen 10 cm svislý proužek (forum) uprostřed displaye. Back klávesa (zpět) i přes šipky vázne stále.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Žádný výpadek jsme plánovaný neměli, večer ještě projdu statistiky zátěže, díky za info.
Backspace klávesa už funguje, rovněž i X(vpřed) a Z(zpět) šipky. Vytěžování CPU jsem tentokrát nepozoroval.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
george: Díky za informaci. Ohledně nefunkčnosti kroku zpět si nejsem tak jistý, že za to mohlo fórum...možná bylo drobné zpomalení a proto reagovala fce pomaleji, než bývá obvyklé. Ale hlavně, že to už běhá.
ohledně výše popsaného problému s přístupem: V grafech jsem objevil určitý rozdíl ve vykreslování kolem 16hod., takže tam zřejmě bylo drobné klopýtnutí našeho serveru. Jsem rád, že to takto bedlivě střežíte, díky
ohledně výše popsaného problému s přístupem: V grafech jsem objevil určitý rozdíl ve vykreslování kolem 16hod., takže tam zřejmě bylo drobné klopýtnutí našeho serveru. Jsem rád, že to takto bedlivě střežíte, díky

- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Neskutečně dlouho trvá odeslání odpovědi/přihlášení na forum.Jde s tím něco udělat?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 9967
-
od Ltb
Zobrazit poslední příspěvek
11 zář 2024 18:31