Možná Vám to příjde jako trapně lehká práce, ale já nad tím dumám už týden. Mám grafiku GeForce 8800 s jediným výstupem na televizi, nevím přesně jak se to jmenuje, ale HDMI to není. Na fotce dole vidíte káblík, který jsem ke kartě dostal, jak jde vidět, je příliš krátký, čili dokoupil jsem prodloužení, o kterém mně prodejce přesvědčil, že je správné. Nějak Vám nevím, ale ty barvy prostě nesedí a nevím jak to zapojit. Zkoušel jsem různé kombinace, ale pokaždé plasma řve - No signal.
Co dělám špatně ?
Jak propojit PC s plasmou ? Vyřešeno
Re: Jak propojit PC s plasmou ?
no pokud si dobře pamatuju tak 8800 měl HDTV výstup a ten musíš mít aji v televizi, protože todle podle mě není s-video
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Televize má právě ty 4 zdířky (žlutá,modrá,zelená,červená), takže do ní to zapojit jde, jen je problém v délce a jak jsem zjistil, je problém koupit i prodloužení 

-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mohl by si taky uvést název tvé plasmy
AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Prodejce je vůl,protože ti prodal špatný kabel.Prodal ti kompozitní kabel místo komponentního YUV kabelu.Kompozitní přenáší videosignál (žlutý kabel) a stereosignál audia (bílý a červený cinch).Kdežto komponentní přenáší pouze obraz,a to každou barvu zvlášť.Zatímco komponentní připojení je velmi kvalitní,tak kompozitní je jedno z nejhorších.A samozřejmě nejsou kompatibilní.To že konektory do sebe pasují nic nemění.Potřebuješ tenhle kabel http://www.audioplaneta.cz/d/hama-48628/ .A nebo to propoj přes DVI kabel.Tedy pokud ho plazma má.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Marfy: jako vždy jsi mi moc pomohl a za to ti moc děkuji. Televize má VGA,HDMI. Moje karta však VGA nemá, jen 2x DVI. Koupím ty káble co jsi mi tu hodil..
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A nebo redukci z dvi na vga a pak tu plasmu propojit vga kabelem. Redukce by měla bejt u každý karty.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já hlupák..ani by mně to nenapadlo..vyzkouším to..
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tady se ráno někdo probudí bez plasmy

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ovšem přes DVI nebo VGA jde jen obraz.To snad tazatel už zjistil 

Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W