Čau,
při běhu počítače se mi zničehonic zobrazila přesně v půlce monitoru červená tenká čára. Monitor mám Hyundai ImageQuest B91D - LCD 19" ( http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... 7FB28.html )
Nevíte, čím to může být?
Předem díky za odpovědi.
Červený pruh uprostřed monitoru
Re: Červený pruh uprostřed monitoru
Je to vada monitoru, nebo grafické karty. Pokud je monitor v záruce, reklamovat.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A nebo může bejt vadnej jenom kabel od monitoru. Zkus ten monitor v jinym PC ať vyloučíme chybu grafický karty a pak zkus jinej kabel ať vyloučíme chybu kabelu. Pokud bude blbnout stále, tak reklamovat pokud je v záruce a jestli ne, tak vyhodit a koupit novej 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
zkus udělat scree a jestli to na něm bude tak je to vážnější než kabel nebo monitor
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Tak zatím jsem zkoušel jen ten screen a na něm to není... ufff.
Grafikou to podle mě není (je nová). Bude to asi tím monitorem, který byl ale koupen v září 06 - tzn., že jsem v p*deli (bez záruky) a budu muset koupit novej.
Grafikou to podle mě není (je nová). Bude to asi tím monitorem, který byl ale koupen v září 06 - tzn., že jsem v p*deli (bez záruky) a budu muset koupit novej.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 34
- 5635
-
od teichmann.ondrej
Zobrazit poslední příspěvek
23 kvě 2025 11:46