Mám v PC jeden pevný dick kterej mi normálně funguje dneska jsem si tam jen tak dal ještě jeden že si neco zálohuju ale vůbec se mi nezobrazil v Tento počítač....nevíte jak ho najít a nejak rozjet.........díík
// Zas jeden, který neumí napsat nadpis! Četl jsi pravidla tohoto fóra?
// „Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.“ // Co je to „Problém s Pevným Diskem !“ Píská? Nejde naformátovat? Shořel? Ztrácí se data? Je pomalý? Drahý?
// Neumíš ho připojit? Nejde mu DMA? Má špatné S.M.A.R.T hodnoty?…
// Název jsem opravil; příště, prosím, zapoj mozek.
// Myloš
Myloš myslel nejspíš toto : Spuštění modulu Správa disků: Přihlaste se jako správce nebo jako člen skupiny správců (Administrators).
Klepněte na tlačítko Start, na příkaz Spustit, zadejte text compmgmt.msc a klepněte na tlačítko OK.
Ve stromové struktuře konzoly klepněte na položku Správa disků. Zobrazí se okno Správa disků. Disky a svazky se zobrazí v grafické podobě a ve formě seznamu. Pokud chcete upravit zobrazení disků a svazků v horním a dolním podokně, přejděte v nabídce Zobrazit na příkaz Nahoře nebo Dole a klepněte na požadované zobrazení.
Uz nekolik krat se mi stava ze pc nevidi Bluetooth v paneli nasroju neni ikona bluetooth a v nastaveni vubec neni videt prepinac vypnou-zapnout bluetooth ani v spravce neni videt pak kdyz sou aktualizace se objevi a za nejakou dobu zmizi...
Poslední příspěvek
A má ten tvoj PC vôbec bezdrôtový modul? Teda pre WiFi a BT? To, že sa ti to skúša nejako nájsť a nič z toho - tak ho tam nemáš. Prejdi si správcu zariadení, či máš tam vôbec to zariadenie (inak BT sa tam často objavuje ako samostatné zariadenie,...
v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
3 roky starou RTX 3080 bych nekupoval. Zivotnost karty tento fakt o neco snizi.