Výměna nové základní desky
Výměna nové základní desky
Dobrý den, prosím o radu jakým způsobem dodám nové drivery od jiné základní desky aby byl PC opět v provozu. Odešla mi základní deska sehnal jsem si podobnou stejných parametrů avšak PC se nechce rozjet jenom problikává CD a power dioda. Schází nové drivery. Pomůže mi někdo jak s přiloženého CD nové ovladače nahrát když se mnou PC nekomunikuje. Děkuji za všechny příspěvky.
Re: Výměna nové základní desky
V první řadě – ovladače (drivery) se instalují do operačního systému, ale ty tpopisuješ situaci, že se PC (až na Power diodu) vůbec nerozeběhne.
V takové chvíli jsou ti ovladače na dvě věci…
Chyba bude buď ve špatném zapojení (to si i myslím), nebo v nějaké hardwarové nekompatibilitě.
První, co zkus – odpojit všechna zbytečná zařízení, neboli ponechej (krom desky samozřejmě) zapojené pouze tyto komponenty:
V takové chvíli jsou ti ovladače na dvě věci…
Chyba bude buď ve špatném zapojení (to si i myslím), nebo v nějaké hardwarové nekompatibilitě.
První, co zkus – odpojit všechna zbytečná zařízení, neboli ponechej (krom desky samozřejmě) zapojené pouze tyto komponenty:
- Procesor (s chladičem, abys ho neusmažil)
- Grafickou kartu; není-li integrovaná, ověř si, zda je domáčknutá.
- Jeden paměťový modul
- Z periferií pouze monitor a klávesnici
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud jsem to správně pochopil,tak jsi použil ze starého počítače veškeré komponenty kromě desky,poskládal zpět s novou deskou a disk s operačním systém jsi nepřeinstalovával ?Pokud jo,tak to je špatně.Reinstal systému tě nemine.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Marfy:
Já myslím, že ne –
Já myslím, že ne –
nicck píše:…Odešla mi základní deska sehnal jsem si podobnou … avšak PC se nechce rozjet jenom problikává CD a power dioda…
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Test základní desky Asus Prime B650M-K
od KingGustavo » 30 čer 2024 18:48 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 4053
-