asi graficka karta
asi graficka karta
Dobrý den mám asi rok starou grafickou kartu Radeon X1650 a strasne se mi sekaji hry podle mne to je kvuli ni ale prehrata neni kupovali jsme i zalozni vetrak mozna to neni ni mozna ovladaci opravdu nevim proc se mi ten pocitac tak strasne seka kdyz se mi nesekal a to sem mel este starou ramku a grafarnu
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: asi graficka karta
Kdo ví...moc informací neuvedls...sekají se ti jen "náročný" hry,nebo všechny hry,nebo celej počítač...? ... Trošku přibliž ty symptomy.../Jinak vítej na PC-help :)
Děkuji za přivítání sekají se mi skoro všechy když to zrovna není třeba half life 1 nebo cs 1.6 seká se mi třeba postal 2 wowko ale na ty hry mam všechny parametry někdy i lepší PC už sem odvirovaval několikrát zdá se být čistý napsal bych ti toho víc ale už si na nic nevzpomenu
ja to z pc vubec neumim ani nevim jak zjistit co v nem vlastne mam
prostě se mi sekají všechny 2002+ ale před tim než sme tam dávali novou kartu nic se nesekalo....řekněme že po pravidelných intervalech 5 sekund se to sekne někdy víc někdy min

- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Koukals jestli ti třeba nějakej proces nevytěžuje při hraní hodně pc? Neběží ti zbytečně nějaký programy,aktualizace,náročnej antivir...jaký máš ovladače a odkud...jinak do GK a her moc nevidím,ale je tu spousta odborníků,kteří se určitě ozvou .. :)
Ovladače mam většinou ze stahuj.cz ale nevim jestli sem vybral ty sprývný mam ATI catalyst control center a DirectX 9.0c ale jak řikam nevim jak zjistim na kolik je pc vytíženej nebo jaký mam přesně ovladače sem na to levej
Na pc umim maximalne tak hrat nebo ho odvirovat 
a Antivir mam avast jestli ti to pomůže...

a Antivir mam avast jestli ti to pomůže...
tak ovladače zkus odsaď http://www.amd.com/uk/Pages/AMDHomePage.aspx (nahoře napravo) ,ale zase nějaký zazráky od té gk nečekej
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
no stahl sem si display driver 9.3 ale catalysty 9.3 my nesli nainstalovat a taky se mi z niceho nic reset pc to je divny a ted se upe zasekl jako kdyby se resetla karta graficka
stáhl si ty správný?? a jede ti teď pc??
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
mam velky problem zamrzne mi obraz a pc se restartuje
od te doby co sem nainstaloval ati display driver 9.3 tak mi takhle pc zamrza mozna uz nezamrzne mozna jo nevim
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkontroluj PIO/DMA viz podpis...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak tady toho je více můžes třeba aktualizovat ovladače a nastavit to vnich nebo je to třeba antivirem ........ tvou sestavou ..... je toho hodně ale zkontroluj to v Catalystu jestli se ti to nepřehřívá
AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek