ahoj, chci se zeptat. Asi před 2 týdny mi to začalo dělat, špatně se to popisuje, ale doufám, že se mi to podaří. Obrazovka na noťasu se mi nejvíc při startu a pak také náhodně i v průběhu práce s noťasem začne "třepat"-takové proužky, nevím..:). Můžu to porovnat třeba s tím, když se hýbe s anténou od televize, tak ta televizní obrazovka dělá to samé..:) Nevíte, čím to může být způsobené?
"Uklidním" to tím, že trochu drcnu do displeje zezadu...díky za odpověď, kdyžtak se ptejte..:-))
Problém s displejem na ntb
Re: Problém s displejem na ntb
dělá to jen na jednom místě nebo všude (myslím tím jako že by to něco rušilo), jinak bych tto asi hodil na reklamaci ať si poradí
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
všude to je..přes celou šířku obrazovky..nekdy jenom pár pásků, ale většinou po celé ploše...já se tam už chystám, mám to sice z ruky (autorizované středisko Toshiby v Brně), záruka mi končí za 2 týdny (z usa kupované, 1 rok záruka no)..já jenom nevím, čím to může být způsobené, abych mohl konkretizovat problém na reklamačce..Myslíš, že mi můžou s tímto problémem dát nový nový notas, vrátit prachy, nebo budu moset čekat těch 30 dní a prostě tu "českou proceduru reklamování"?...:-)
no není ten display rušen něčím co je za ním ? nevím teda jestli maji nějaký "rušiče" vliv na LCDčka
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no rušené to není asik, protože jak na bytě, co chodím do školy do Brna, tak i u mě doma mi to dělá...a za tím mám jenom zeď..tak nevím..:))
tak bych to viděl na nějakej studeňák možná a nebo odchází nějaká součástka v LCD :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4194
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06