Mám takový větší problém- nefunguje mi mikrofon- asi před měsícem jsem ho používal naposledy a normálně fungoval. Jenže pak jsem musel preinstalovat celej Windows, protože mi furt padal, a asi týden po reinstalaci jsem zapojil mikrofon a on nefungoval, zkoušel jsem další dva mikrofony, ale ani jeden z nich nebyl funkční.
Když udělám dvojklik na Hlasitost na liste, dam MOZNOSTI>VLASTNOSTI tak tam mam tyto hlasitosti: Celková hlasitost, Zařízení wave, Přehrávač cd, sluchátka, Softwarový syntetizátor- a hlasitost mikrofonu tam chybí (před reinstalací windows tam byla), tak si myslim, že by mohla bejt chyba v ovladačích.
Když dám centrum pro nápovědu Windows a zadam nastavení mikrofonu tak mi to napíše: "Otevřete ovládací panel Program Speech. Na kartě Rozpoznávání řeči klepněte na tlačítko Konfigurovat mikrofon. Spustíte tak Průvodce nastavením mikrofonu. Každý výrobce stroje podporuje poněkud jiné funkce. Postupujte podle pokynů průvodce. Tlačítko Konfigurovat mikrofon je k dispozici pouze v případě, že aktuální stroj podporuje nastavení mikrofonu."
Otevřel jsem Program Speech a kartu Rozpoznávání řeči tam nemam, mam tam jen Text na řeč.
Mikrofon mam 100% správně zapojenej a před reinstalací windowsu fungoval uplne nomalne.
Nefunkční mikrofon
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefunkční mikrofon
Kup si novi . 
//velmi vtipné. A když už jsme v kategorii dobrých rad: když už chceš být vtipný, nauč se správně česky.
//mmm

//velmi vtipné. A když už jsme v kategorii dobrých rad: když už chceš být vtipný, nauč se správně česky.
//mmm
-
- Pohlaví:
Tenhle problém se tu velmi často řeší tak zkus na fóru trochu pohledat, ono to je vždy trochu jiné. Co správce zařízení anebo přidat nový HW?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Co máš za zvukovku?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkontroluj nastavení v Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení - hlavně, zda tam je uvedena zvuková karta, kterou máš v PC. Tam lze i mikrofon případně otestovat a zkontrolovat nastavení. Ve správci zařízení zkontroluj zda tam není ? nebo !. Případně odinstaluj ovladač a znovu jej nainstaluj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
CHtělo by to aby si nám zdělil co máš za mikrofon mno ...... 

AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
-
- Pohlaví:
Nemyslím že informace o mikrofonu je užitečná, spíš o té zvukovce.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2754
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
-
- 8
- 5453
-
od Baggy