Co jsou distační šrouby?
Jinak ten zvuk toho zaklapnutí procesoru bude asi to, jak se zaklapne takovej ten ohnutej drát. Jestli jo, tak ten zvuk jako přejetí po rohožce celkem sedí.
Jinak dělám to podel tohoto návodu
http://www.youtube.com/watch?v=b6NbPMQgwPM Mám to přesně tak, jak to tam ukazuje. Ten zlatý roh mám namířený na ten drát, když je otevřený. To znamená, když na desku koukám tak, že vidím sloty na ramky mnad procesorem, tak ten zlatý roh je v pravo nahoře. Jinak ten větrák, který tam v tom návodu ukazuje, tak jak jsem si myslel, tak mi ho k tomu procesoru taky přibalili. Je to přesně ten samý. Tak teď nevím, jestli tam mám dát ten co byl u procesoru nebo ten, co jsem si koupil zvlášť. Spíš bych tam ale dal ten co jsem si koupil zvlášť.Ten ale pastu nanesenou nemá (ten co byl u procesoru, tak ten jí nanesenou má).A tu pastu mám nanést na celý povrch toho kontaktu větráku s procesorem? To mám nějak rozmazat prstem na celý povrch? Nebo radši jen tou tubou?
Ta fólie má být na kontaktu toho větráku s procesorem? Tam žádná není. Ale ještě jsem to balení pořádně neprohlédl.
Hlavně mi řekni, co jsou to ty distační šrouby, páč to vůbec nevím, co to je