Příspěvekod samotarrk » 05 črc 2009 23:22
Re-instal jsem zkoušel (kvůli něčemu jinému :-) ) je to furt. Není to však tak často, abych to musel řešit. Jen jsem myslel jestli o tom nevíte něco konkrétního. Kdysi jsem se obával, že je to chyba HDD, ale jelikož pomocí různých programů jsem zjistil, že je OK i teplota a vadné by museli být oba, což je dost nepravděpodobné.
Ale dovoluji si rozšířit dotaz na záležitost, která mě trápí více a to je Windows Media Player. Dost často kliknu na soubor (videoklip) a media player se spustí jen v procesech, není tedy aktivní, nemohu na to koukat jen to slyším. Ukončením procesu a opětovným zapnutím se to opraví. A také se mi občas stává, že ho vypnu a on (opět v pozadí) hraje dál. Takže ho musím vypnout zase v procesech. Je to hodně otravné a přiznám se, když je u mého počítače host tak i trapné. Není mi taky jasné proč proces se jmenuje wmplayer*32 ... znameníá to, že je 32 bitový? Vždyť mám 64 bit systém a media player je v něm.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540