Co to je dodatečný napájecí konektor? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Co to je dodatečný napájecí konektor?
Já vím že se to nestrká do grafiky - samec je na desce.
a ten je pro procesor, pravděpodobně tam bude buď 4pin co se strká do disketovky nebo nic, moje první tvrzení beru zpět neuvědomil jsem si že je to postarší gk
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Ryzen 5800x(XPG Levante), B550 mag tomahawk, 2x16GB Fury Renegade 3600Mhz CL16, Asus TUF RX6800, Kingston A2000 500GB+1TB, XPG CORE REACTOR 850w
-
- Pohlaví:
Předpokládám, že je to stejná karta http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... &Itemid=44 a tam se píše
?Grafická karta nemá žádný konektor přídavného napájení a bohatě si vystačí se 75W ze slotu PCI-Express. Protože karta není určená do dražších hardwarových sfér, tak se spokojí pouze s jedním DVI výstupem a druhý supluje obyčejným analogovým výstupem D-Sub pro klasické analogové CRT monitory či levnější LCD.
http://obchod.agerit.cz/zbozi/leadtek-w ... p=z:91693& tohle by měla byt ona
Ryzen 5800x(XPG Levante), B550 mag tomahawk, 2x16GB Fury Renegade 3600Mhz CL16, Asus TUF RX6800, Kingston A2000 500GB+1TB, XPG CORE REACTOR 850w
ja 7600GS mam od MSI a nepotrebuje to nic a jede na 100% a to mam jen strceny v pcie 16x ani tam zadny pripojeni na to nemam jen na SLI
nikdy neříkej že něco nejde, protože vždycky se najde blbec přijde a udělá to
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pozor na to.Bavíme se variantě do AGP slotu.Ten nedodá tolik energije přes desku jako PCIe slot.Takže 7600GS v PCIe verzi nepotřebuje přídavné napájení,ale AGP verze už jo.No pokud máš přídavné napájení zapojeno a přesto to píše,tak bych to viděl na slabou větev ze zdroje.Zkus jinou a odpoj třeba i mechaniku.Může to být slabý zdroj.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- autoprd
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
JÁ TO TAM MAM
- autoprd
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:

tuty tam budou všechny 3
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Co to je dodatečný napájecí konektor? Vyřešeno
Pánové, všimli jste si, že tazatel s vámi od založení topicu nekomunikuje? Patrně již problém vyřešil, nebo již zapoměl, kde všude problém vložil. Já osobně považuji téma za vyřešené a jako takové ho označuji, pokud tomu tak není, pak prosím autora topicu, aby mě kontaktoval prostřednictvím soukromé zprávy a já téma zpřístupním k další diskusi.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Zpět na “Problémy s hardwarem”