Co hrajete za hry?
- vonyt
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Co hrajete za hry?
CoD2 4ever 

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+, 2,0GB RAM, ATI Radeon HD 3850, ASUS M3A78, HDD 250GB
AleRx8 píše:Jo, mel by jsi, ale need for speed smeruje do kopru, tak bych pockal na ohlasy a recenze. Anebo na nej nakasli a kup Racedriver Grid, to je pro mě nej závodní hra.
Zdravím,
Grid je možná skvělá závodní hra,ale HW jsou tak nepřiměřené až hanba.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mně tedy nepřijdou HW nároky GRIDu přehnané, co já vim, tak chodí slušně i na slabších sestavách.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
No ano, trochu jsem to přehnal
na HW nároky takového GOTHIC 3 nemá
.

Call Of Juarez Bound In Blood -hodně dobrá hra a super grafika.
Před nějakou dobou jsem si koupil přez megahry Mass Effect, ale na starém monitoru mi to pořád dělalo grafickou závadu. Teď už mám nějakou dobu nový a protože jsem mezitím měl rozehrané jiné hry tak jsem si je nejdřív dohrál. Teď nedávno jsem se k Mass Effectu vrátil a už ho mám dohraného. Prostě to nešlo ani vypnout ... Tahle hra vás dějem vtáhne tak, že nepustí. Škoda jen stereotypních misí ve vesmírném vozítku- Mako kde jezdíte po planetách a otvíráte kovy a prozkoumáváte družice atd. za chvíli to začne trochu nudit. Ale hlavní příběhová linka a všechny ostatní úkoly jsou tak skvělé, že se pro mne hra okamžitě stala jedničkou. Když jsem prvně hrál Gothic 1 myslel jsem že ho nic nepřekoná, pak ale přišel Gothic 2 o mnohé lepší a dokonce i datadisk což pro mne potom znamenalo po dlouhá léte tu nejlepší hru. Avšak pak přišel skvěle vybroušený, propracovaný a na napínavém příběhu stojící Zaklínač a gothic byl ten tam. A teď je tu Masss Effect na který opravdu nedám dopustit. Pro mne u hru je samosebou důležitá hratelnost i grafika a tzv. filmové zpracování. Ale nejvíce si libuji v příběhu a když ten není tak hra nestojí za nic (pokud neberu WoW která jsem hrál asi 4 roky, ale to je MMORPG)...
Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.

Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Poslední dobou hraju HLEDÁNÍ MIN, jinak SOLITARE atd.

Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zrovna jsem rozpařil mnou milovanou adventuru 6 ženichů a jeden navíc .
Mohu doporučit ,navíc si můžete stáhnout i ozvučenou verzi. Ke stažení na : http://www.enteron.cz/ .

Mohu doporučit ,navíc si můžete stáhnout i ozvučenou verzi. Ke stažení na : http://www.enteron.cz/ .

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Taky právě hraji. 

To já pařím CoD 2 , akorát že tedka se mi to docela slučně se*e
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Nightmare Creatures a člobrdo 3D s mladou...občas šachy...zatím se nenašel soupeř...