Vlastním flashku 8 GB a naposledy jsem ji promazal a zformátoval,takže je prázdná,ale od toho formátování se mi po připojení do jakéhokoliv PC(zkoušel jsem jich 5)flashka vůbec nereaguje,prostě pc hlásí vložte disk do jednotky (např.c/) a nic víc,flashka nefunguje a ptám se,jde s tím něco provést,aby se opět zprovoznila,nebo je kaput?Díky za odezvy.
Flash disk-nereaguje
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Flash disk-nereaguje
Ahojte,mám dost velký problém.
Vlastním flashku 8 GB a naposledy jsem ji promazal a zformátoval,takže je prázdná,ale od toho formátování se mi po připojení do jakéhokoliv PC(zkoušel jsem jich 5)flashka vůbec nereaguje,prostě pc hlásí vložte disk do jednotky (např.c/) a nic víc,flashka nefunguje a ptám se,jde s tím něco provést,aby se opět zprovoznila,nebo je kaput?Díky za odezvy.
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

Re: Flash disk-nereaguje
Pravděpodobně je na odpis....max. ji můžeš rozebrat a kouknout na kontakt u konektoru..../pokud tedy absolutně nereaguje/ ....
todle mi delala pametovka bylo to tim ze nedolehaly kontakty ... skontroluj jestli nejou spinavy nebo uhnuty
- Damned
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Našel jsem v jedné brožuře:
Pozor!!! Já to nezkoušel. A je to návod z Visty.1. Otevři adresář: C:\Windows\inf\, najdi a smaž soubor infcache.1 (zazálohuj si ho).
2. Otevři Správa počítače a zvol Úložište/Správa disků. Vyhledej flash disk, jkterý se nezobrazuje, klikni pravým a zvol "Importovat cizí disky".
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
a vůbec se nechce přihlásit???
Pravděpodobně to bude chtít aktualizovat ovladače. Ve správci - USB řadiče - vyzkoušej je odinstalovat a PC je nainstaluje aktualizované - před tím ještě FLASh vytáhni z USB, restaruj PC a zkus opět vložit do USB.
Předpokládám že máš USB 2.0
To že formátováním odešla do věčných lovišť, pokud ti neupadla do vody, NEVĚŘÍM!
Pravděpodobně to bude chtít aktualizovat ovladače. Ve správci - USB řadiče - vyzkoušej je odinstalovat a PC je nainstaluje aktualizované - před tím ještě FLASh vytáhni z USB, restaruj PC a zkus opět vložit do USB.
Předpokládám že máš USB 2.0
To že formátováním odešla do věčných lovišť, pokud ti neupadla do vody, NEVĚŘÍM!
Jo a měj PC připojený k netu!!!
...reklamoval jsem ho.takže jsem Vaše návrhy nestihnul provést,ale i tak děkuju. 
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek