Nová deska - aktivace Windows
Nová deska - aktivace Windows
Zdravím. Někdy do konce roku plánuju vyměnit základní desku. Používám Windows Vista OEM. Pokud však vím, OEM verze je vázána na základovku, takže by se mi potom nejspíš nepovedlo aktivovat Visty online. Pokud bych teda zavolal telefonicky do aktivačního centra bo jak se to menuje, a řekl jim, že se mi deska například rozbila, uznají mi to a daj mi novej kod? Popř. máte s tim někdo už nějaké zkušenosti?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nová deska - aktivace Windows
teoreticky by mohli, ale asi ne.Proto jsou OEM Windows tak levné narozdíl od krabicové verze.zkusit to ale každopádně můžeš
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
kdysi jsem řešil to samé, ale s XP. Mám OEM verzi XP Prof a najednou odesla deska. klic uz nebylo mozne zadat a tak jsem zavolal na tu jejich podporu. nevim proc, ale ja celou dobu hovoril s automatem. mozna proto, ze to bylo v noci. a pres nej jsem vysondoval uplne novy klic a dodnes funguje. 

"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
chce to klid, zadej telefonickou aktivaci na bezplatné číslo, projdeš hlasovým systémem, tak vyplň informace co budou chtít, buď Ti rovnou aktivují windows nebo s větší pravděpodobností Tě přepojí na operátora kterému zodpovíš pár otázek. Zda jsi to instaloval poprvé (ne), důvod přeinstalace (rozbil se mě pc, asi blesk, tak jsem ho dal do servisu), na kolika pc používáš licenci (1). Po té Tě to přepne zpět do hlasového systému kde dokončíš aktivaci, toť vše. 

PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
no XP OEM sem aktivoval telefonicky postupne na cca 5 ruznejch sestavach a tomu automatu to bylo fuk proste sem mu napsal to cislo a on mi odpovedel aktivacnim kodem
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2960
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
11 pro 2024 07:59
-
- 1
- 3252
-
od mmmartin
29 dub 2025 19:11
-
-
Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8... - 30
- 8227
-
od petr22
14 lis 2024 22:30
-
-
- 6
- 8011
-
od zeus