Kočky a kocouři Vyřešeno
Re: Kočky a kocouři
A jak se umějí maskovat.
Tak tohle je naše kočka.. Ta je z útulku, ale příjde mi jak šlechtěná, protože má opravdu výstavní srst. No a všichni jí říkáme ,,Kočko'' :-):

A tady je náš kocour, kterého jsem našel v lese v Ralsku, zhruba když měl druhý měsíc. Našel jsem pohublého a to na něm ponechalo do teďka, pořád jakoby cicá oblečení (stejská se mu po mámě, zřejmně), na chatě, když na něj nějaká kočka útočí on se k ní chce tulit a mohl bych pokračovat. Ale přes jeho špatnou minulost je mu teď rok a váží 5 kilo a je nesmírně oddaný, můžeš si s nim dělat co chceš. A jmenuje se ,,Brécoš'' , ani nevím jak to vzniklo.
:

A tady je náš kocour, kterého jsem našel v lese v Ralsku, zhruba když měl druhý měsíc. Našel jsem pohublého a to na něm ponechalo do teďka, pořád jakoby cicá oblečení (stejská se mu po mámě, zřejmně), na chatě, když na něj nějaká kočka útočí on se k ní chce tulit a mohl bych pokračovat. Ale přes jeho špatnou minulost je mu teď rok a váží 5 kilo a je nesmírně oddaný, můžeš si s nim dělat co chceš. A jmenuje se ,,Brécoš'' , ani nevím jak to vzniklo.
:

Naposledy upravil(a) Boobsss dne 15 črc 2009 00:29, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
To Boobsss, dej ty kočky sem a ne na IMGS. Ty tvoje odkazy nejdou.
Tak, dej je sem. Ty linky nejdou.
-
- Pohlaví:
Jak by asi řekl pan Švejk, ta první kočka je tak ošklivá až je krásná, ale pro mne jsou všecky kočky nádherný. 20 let /skoro/ jsem měl rzavýho kocoura /takovej ten typ co je ve všech filmech/ a obyčejnou černou kočku. Tedˇmi donesli kotě které přes bílou hraje všema barvama a i když mne s tím svým divokým jednáním ...., tak už ho miluju. 

-
- Pohlaví:
Vždycky když vidím nějakej ten oblíčejíček kočky, tak mne napadne co si asi myslí. Nevím proč, ale výraz asi všech koček ve mne budí dojem, že myslí, anebo že si myslí i něco konkrétního. Bohužel /anebo dík/ u většiny lidí mám pocit opačný. Jestli je nějakej jinej život, tak doufám že budu kočka-kocour a u nějakýho hodnýho páníčka. V nejhorším tak hodnýho, jako jsem jim já. 

No.. nediv se ta váží 8 kilo 

Je to pěkná tříbarevka, jako tady ta:
-
- Pohlaví:
Boobsss píše:No.. nediv se ta váží 8 kilo
To už by vážně chtělo nějakýho kočičího doktora - 8kg je moc.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”