nenačte se HDD
nenačte se HDD
Dneska jsem si pořídil druhý HDD WD500gb, ale mám problém.Když nový HDD zapojím, tak se mi nenačtou okna ale při startu BIOSu disk normálně vidím.Zkoušl jsem nechat zapojenej jen nový HDD a nahrát tam OS ale když má dojít k nějaký činnosti disku tak mi jen zčerná monitor...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nenačte se HDD
mas jeden hdd na master a druhy na slave???
ne oba dva mam na master, na slave mam mechaniku
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ve správě disků vytvoř odddíl(y) a naformátuj...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
asi si nepochopil ze kdyz mam zapojenej novej disk tak se neprihlasim do systemu, tim padem nemuzu vytvorit zadny oddil...
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus otestovat ten disk v jiném pc ulitou od výrobce.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já to nečetl pořádně, pokud je správně připojen a stejně nefunguje, tak ho reklamuj...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
málo info....disky jsou Sata nebo IDE ATA? pokud jsou IDE tak na jedný kšandě nemůžeš mít dva Masters.Systémový disk by měl být vždy Masters a druhý Slave a pokud možno na jedný kšandě většinou Primární kanál.|U SATA je to jedno jenom v Biosu určíš Hard disk priority...To je z kterého to bude načítat systém.
no jeden disk mam ATA a ten novej SATA...myslim si ze bude chyba v tom novym disku protoze kdyz ho zapojim samotnej tak tam nejde nabootovat OS ani z CD a mam jen cernou obrazovku
Zpět na “Problémy s hardwarem”