Dobrý den,
nedávno jsem si nainstaloval hru Lock On - Modern Air Combat (LOMAC) a při hraní se stávalo tento jev: naprostou náhodně se zpomalil zvuk (jako kdyby jste si ho pustili na pásce poloviční rychlostí) avšak video běželo normálně, dokud jsem byl ve hře(kokpit, menu) mohl jsem hrát i když se zpomaleným zvukem, ovšem když jsem se hru pokusil vypnout tak došlo ke změně rozlišení a následně k restartu PC.
Nejdříve jsem si myslel že je to jen obyčejná nestabilita hry, ale když jsem nainstaloval patch (1.02), tak místo toho aby tento jev zmizel se ještě více zvýraznil! Začal se objevovat mnohem častěji a už jsem ani nemusel měnit rozlišení, došlo k restartu ještě když jsem hrál.
Měl jsem podezření že se počítač nebo jiná periferie přehřívá, tak jsem si nechal vyjet log ze speedfanu, ovšem teploty zde nepřekročili 50°C ani na CPU, ani na GK (na GK je nový chladič, pokud by ty teploty někomu přišli nízké).
Zkoušel jsem i stáhnout nastavení grafiky a zvuku (ořezal jsem to na minimum) ale stejně si to padá kdy chce.
Řešil někdo takový problém? Jen pro inforamci grafiku mám NVidia GeForce 6800XT s verzí ovladačů 186.18 a CPU AMD Athlon XP 2200+ na jádru Barton (vím, stará vykopávka, ale na občasné hraní her, net a filmy to stačí)
Lock On - Modern Air Combat - nestabilita hry
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
iOS 18 - icloud lock i pro koponenty v zarizeni
od petr22 » 17 zář 2024 08:38 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3101
-