Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
Jdu oprášit Utorrent a žhavit router. Bude se totiž stahovat! 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Tohle prý řekl Steve Ballmer:
"Posted on: July 22, 2009 at 5:07PM
You better say that 7600.16385 signing-off is a joke, especially russian version. How could your tester skip such bugs like strange transparent line in start menu or buttons with text out of frame in some control panel applets, or strange system speed downs after 1-2 hours of work?? Almost everybody who installed this build notced that! People remember unsuccesfull start of Windows Vista and the are waiting for stable OS! What will they think when they'll start their new PC with Windows 7 for the first time and see this bugs in Start menu?? It will be the worst thing ever,,, We like Windows 7 and we want to have it ready soon, but Microsoft, turn back RTMing and fix these bugs or your reputation will be lost forever!"
"Posted on: July 22, 2009 at 5:07PM
You better say that 7600.16385 signing-off is a joke, especially russian version. How could your tester skip such bugs like strange transparent line in start menu or buttons with text out of frame in some control panel applets, or strange system speed downs after 1-2 hours of work?? Almost everybody who installed this build notced that! People remember unsuccesfull start of Windows Vista and the are waiting for stable OS! What will they think when they'll start their new PC with Windows 7 for the first time and see this bugs in Start menu?? It will be the worst thing ever,,, We like Windows 7 and we want to have it ready soon, but Microsoft, turn back RTMing and fix these bugs or your reputation will be lost forever!"
Chci se zeptat pojede mi na win 7 counter strike:source?
Chtel jsem se zeptat jak je to s kompatibilitou her.Mozna se to tu uz resilo ale nechce se mi to mezi tema 45-ti strankama hledat. . .
Btw pekna recenze.
Btw pekna recenze.
Omlouvám se za chybějící diakritiku, momentálně mám přístup na net jen přes PDA. . .
Zítra by měla být česká finální RTM verze, taak uvidíme.. Bylo by to fajn. Hezky na víkend, abych mohla v klidu udělat čistý instal.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
No tak s těma hrama.. Ve finální verzi by teoreticky mělo jít asi vše.. Ale já hry nehraju, akorát tak ty karty a mahjong občas a to není problém..tak nevím..
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
Me se prave Win 7 strasne libi ale chci aby mi tam sel praveten counter strike source to je jedina hra kterou tam potrebuju takze je si ho tam nekdo ma tak at pls odepise jestli funguje
No já na tom hrál CS 1.6, CSS ne ... ale podle mě to určitě půjde. Pochybuji o tom, že by zrovna tato hra nešla, protože já testoval spousty her a všechny mě šli (hry od starších až po nejnovější). Jediná hra mě nefungovala a to -> Icetower (http://www.Icetower.cz), tato hra mi nefunguje ve fullscreenu, ale v okně ano ...
Jinak bych se chtěl zeptat na finální verzi Win 7. Finální (prodejní) verze se nazýva RTM (myslím, že ta zkratka znamená něco jako Ready to manufacturing)? Protože teď mám RC verzi a chci si ji přeinstalovat, až vyjde úplně ta finální verze. Nevíte něco o ní? A nevíte jestli půjde na to použít ten zkušební klíč?
Díky za odpovědi, dlouho jsem tu nebyl tak nevím jak to teď vypadá :)
Jinak bych se chtěl zeptat na finální verzi Win 7. Finální (prodejní) verze se nazýva RTM (myslím, že ta zkratka znamená něco jako Ready to manufacturing)? Protože teď mám RC verzi a chci si ji přeinstalovat, až vyjde úplně ta finální verze. Nevíte něco o ní? A nevíte jestli půjde na to použít ten zkušební klíč?

CS 1.6 i CS:S funguje bez problémů (nevím to jiště ale u CS 1.6 byl potřeba troubleshoting). Na sevenkách mě funguje snad všechno, každým dnem očekávám (dneska nebo zítra) finální verzi a okamžitě začnu tahat 64bit. Zatim běžim na 7564 a uvidim na kterej z 7600 nakonec přejdeme (jestli 85, 86,...).
92% teenagerů poslouchá Hip hop, jestli patříš mezi zbylých 8% tak si to dej do podpisu.
No až bude finální verze tak to sem písni ať to vím taky 
Jinak cs 1.6 šel bez kompatibility :) akorát jsem potřeboval stáhnout Dual core optimizer pro AMD procesory.

Jinak cs 1.6 šel bez kompatibility :) akorát jsem potřeboval stáhnout Dual core optimizer pro AMD procesory.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je opravdu build 7600.16385 finální RTM ?
Prý v něm bylo pár podstatných bugů třeba jeden s nabídkou start a dělá se/udělal se jiný finální RTM build, je to pravda ?
Díky
Prý v něm bylo pár podstatných bugů třeba jeden s nabídkou start a dělá se/udělal se jiný finální RTM build, je to pravda ?
Díky
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Výše jsem postnul, co o tom říká Ballmer.
Prý je to trik, finální verze bude jiná.
Prý je to trik, finální verze bude jiná.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Recenze Asus ProArt LC360 Příloha(y)
od KingGustavo » 29 pro 2024 14:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2635
-
od petr22