Nejde zapnout PC
Nejde zapnout PC
Včera jsem si postavil nové PC (od základů-všechno nové) KDyž jsem ho chtěl zapnout tak nic, ani ťuk, myslel jsem že jsem jen blbě připojil tkačítko, ale nic-nic nepomáhalo. Pak jsem jentak ze zoufalství odpojil PCI-E(8mi pin 6+2) co jde do desky. A PC najednou nastartovalo, všechny větráky se roztočili, grafika svítila, ale myš, klávesnice nesvítěj a ani na monitoru se nic neděje. Ale když to připojim z5 tak je PC zase hluchý a na nic nereaguje. Nevíte čím by to mohlo být? Já už jsem opravdu bezradný 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nejde zapnout PC
Proveď Clear CMOS, zkus jiný zdroj.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Tak to vypada ze mas stejnej problem jako ja tady http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=7&t=42740 ale s tim rozdilem ze muj pc sem koupil sestaveny a je cca 2 roky stary. . .
Omlouvám se za chybějící diakritiku, momentálně mám přístup na net jen přes PDA. . .
Jiný zdroj zkusim určitě, to jsem dnes prosil kámoše ať mi ho půjčí. Ale ClearCMOS je co? A jak se to dělá?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkontroluj si vše podle manuálu k základní desce, který jsi určitě dostal se základní deskou. Bohužel nejsme tady žádní věštci, abychom viděli na Tvé PC, které jsi sestavil. Žádné informace jsi nám neposkytl. Uveď složení PC podle jednotlivých komponent včetně zdroje (značka a W).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Vymazat BIOS urcite zkusim (nevedel jsem ze se tomu ted rika ClearCMOS) Jen v tom navodu je napsano ze se ma prohodit jumper.. Ja to vzdumazal vyndanim baterky(ale naposled jsem to delal tak pred 5ti lety tak je mozne ze se dost zmenilo. A tasestava: AMD Phenom II X4, Gygabite 790 UD3P, Forton Bluestorm II 500W, Saphire HD4870(1GB), 4GB ram..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4052
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 21:48
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”