Counter strike vysoký ping
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Counter strike vysoký ping
zkusim zatim dik
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
po reinstalu nechutné lagy sem tam hlavně když už se chystam střeli a ping pořád ...
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
tak nechutné lagy jsou fot CS poletí oknem a W7 ??? taky
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Zdravím. mam takový malý problém (velký). Předtím než jsem nainstaloval win7 měl jsem nizky ping no prostě hrál jsem CS normálně ale po nainstalovaní ho mam strašně vysoký a vyhazují mě ze serverů.
tohle jsi napsal, než jsi dal win7, vše bylo OK, takže chybu bych v CS nehledal, CS vyhazovat tedy nemusíš
teoreticky, podle toho co jsi napsal, to může být právě win7 co takhle vrátit tam starý OS ????
tohle jsi napsal, než jsi dal win7, vše bylo OK, takže chybu bych v CS nehledal, CS vyhazovat tedy nemusíš

Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
To se mi už právě nechce. Už tu mam nainstalované vše potřebné a zase se s tím mořit ... :) zkusim uvidím jestli CS pujde. Jako mě se ted totiž zdá, že ono to na začátku vždycky lagovalo a pak se to nějak už rozchodilo.
Stejně ... laggy kvůli OS ... to mě nějak nesedí ... problém bych hledal v internetu ...
Mám ten samý problém
CSko na Vistách jelo jako pomasle, ping do 40 a lagy žádné. Nyní mám tu samou mašinu akorát s Win7 a začalo to jebat. Ping občas normální a někdy se vyšplhá na nechutných 250 a začne i lagovat 
Internetem? Možná nějakým nastavením toho win7 firewallu, ale jinak NET neobviňuji. Když pingnu cokoliv, tak mám výborné hodnoty.
Zkoušel jsem ruzné fintičky a nastavení, aby to nelagovalo, ale nepomohlo nic. Ale zjistil jsem jednu zajímavou věc.. Když se mi vyšplhá v CS ping do výšky, tak mám zatež programu HL.exe na procesoru kolem 100% !!!!! To je to proč to tak pinguje. Nějakým zahadným způsobem CSko pleští CPU na 100% a CPU vrátí úder zpomalením CSka - tedy ping jumpne.
Zkoušel jsem reinstal CSka i Win7, nainstaloval nejnovější ovladače VGAčka i MB, ale stále stejný problém. Hral jsem si i s nastavením Grafiky - vypnul různé pičovinky ATI má v sobě, bouchl i větší takt, ale bez úspěchu na CSku. Už mě nenapadá co bych měl ještě zkusit...

Internetem? Možná nějakým nastavením toho win7 firewallu, ale jinak NET neobviňuji. Když pingnu cokoliv, tak mám výborné hodnoty.
Zkoušel jsem ruzné fintičky a nastavení, aby to nelagovalo, ale nepomohlo nic. Ale zjistil jsem jednu zajímavou věc.. Když se mi vyšplhá v CS ping do výšky, tak mám zatež programu HL.exe na procesoru kolem 100% !!!!! To je to proč to tak pinguje. Nějakým zahadným způsobem CSko pleští CPU na 100% a CPU vrátí úder zpomalením CSka - tedy ping jumpne.

Zkoušel jsem reinstal CSka i Win7, nainstaloval nejnovější ovladače VGAčka i MB, ale stále stejný problém. Hral jsem si i s nastavením Grafiky - vypnul různé pičovinky ATI má v sobě, bouchl i větší takt, ale bez úspěchu na CSku. Už mě nenapadá co bych měl ještě zkusit...

zkus consol v cs a dej
rate full
cl_cmdrate "101"
cl_cmdbackup "8"
cl_updaterate "101
cl_dlmax "1024"
ex_interp "0.01" nebo 0.1 uvidis sam
kdyz todle nepomůze tak zkus jeste rate 25000 misto full a jinak mas NS nebo steam ?
rate full
cl_cmdrate "101"
cl_cmdbackup "8"
cl_updaterate "101
cl_dlmax "1024"
ex_interp "0.01" nebo 0.1 uvidis sam
kdyz todle nepomůze tak zkus jeste rate 25000 misto full a jinak mas NS nebo steam ?
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Koukni se kdy vyšel Windows 7 a Csko
já to už ani na mím PC nerozjedu vypíše mi to error že prej je ta hra na můj PC moc stará takže to bude nekompatibilitou W7 s Cskem mám taky W7.

Notebook ASUS N61VN-JX079X Microsoft Windows 7 Professional
ja mam w7 a csko:NS ide v pohode 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4214
-