Dobry den,
Nestatne jsem instaloval Widcomm bluetooth ovladace, a to tak, ze jsem predtim neodinstaloval bluetooth ovladace dodavane se system XP SP2, a došlo patrně k jejich přeinstalaci.
Nyni jsem odinstaloval Widcomm bluetooth ovladace, a zustaly mi tam ty původní jenže nějak poškozené - když vložím do USB portu bluetooh zařízení, tak na místo toho, aby bylo zařízení nalezeno slyším 3 pipnuti a nic se nedeje.
Pokoušel jsem se odinstalovat XP SP2 bluetooth ovladac, ale v systému, hardwaru a správcech zařízení není, takže to nejde.
Zjistil jsem, že pokud vložím bluetooth zařízení do jiného USB portu, tak mi tento port bluetooth zařízení nalezne, a začne instalovat XP SP2 bluetooth ovladace.
V novém portu USB bluetooh zařízení funguje, při vložení do starého se však ozývají tři pípnutí a bluetooth zařízení nefunguje.
Teď už se XP SP2 bluetooth ovladac v systému, hardwaru a správcech zařízení nachazí.
Odinstalace je vsak krátká a pravdepodobne neuplná.
Problém přetrvává (při vložení do nového portu USB se bluetooh zařízení instaluje ovladace (funguje), při vložení do starého se ozývají tři pípnutí a bluetooth zařízení nefunguje).
Bohužel mám zálohu systému jen před odinstalaci Widcomm ovladacu, ale pred jejich instalaci ne.
Prosím o radu, moc bych se ovsem primlouval aby se nejadnalo o přeinstalovani XP.
Moc děkuji
Tycho
Odinstalace zbytku XP SP2 bluetooth ovladacu
Re: Odinstalace zbytku XP SP2 bluetooth ovladacu
Vidím, že jsem to asi moc rozvedl
Zkusím se zeptat jinak a jednoduše:
Je nějaké možnost dostat z počítače naistalovane nativní XP SP2 bluetooth ovladače, bez pomoci volby system-hardware-spravce zařízeni-bluetooh device a odebrat. Diky za odpoveď
tycho
Zkusím se zeptat jinak a jednoduše:
Je nějaké možnost dostat z počítače naistalovane nativní XP SP2 bluetooth ovladače, bez pomoci volby system-hardware-spravce zařízeni-bluetooh device a odebrat. Diky za odpoveď
tycho
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Uvedeným postupem jen odebereš zařízení a po restartu se znova nainstaluje. Ovladače se odinstalují přes Ovládací panely - Přidat odebrat programy. Pokud je ale ovladač poškozen, nejde to ani tímto způsobem. Pak se na to musí jít dost drasticky, což se neobejde bez zásahu do registrů.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Díky za odpověď Pici
Dom
Dom
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bluetooth:Bluetooth neni k dispozici v tomto zarizeni
od byron » 02 bře 2025 09:21 » v Vše ostatní (sw) - 1
- 3433
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
02 bře 2025 16:09
-
-
- 2
- 1925
-
od matty
30 říj 2024 19:43
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 2941
-
od petr22
18 led 2025 15:21
-
-
-
Výběr bluetooth sluchátek k Macbooku
od HelFix » 04 dub 2025 15:42 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 2046
-
od petr22
05 dub 2025 09:38
-
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3225
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”