Co máte rádi za muziku? Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

roady
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Co máte rádi za muziku?

Příspěvekod roady » 26 črc 2009 23:23

Metal / rock je nejlepsi.
Naposledy upravil(a) roady dne 03 srp 2009 23:23, celkem upraveno 1 x.
KINGSTON 4GB RAM | nVIDIA GeForce GTX 560 | Intel Core2 Quad Q8400 @ 2.67GHz | LCPOWER 600W | Gigabyte GA-EP35-DS4 | SAMSUNG SpinPoint F3 1000Gb, Hitachi 500GB | W7

Reklama
mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 26 črc 2009 23:40

roady: Souhlas.
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

peta501
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod peta501 » 26 črc 2009 23:45

nemam urcenej styl to co se mi libi tak posloucham a neresim jestli je to todle nebo tamto...
> linkin park, nelly furtago,xindl X, eminem... atd...
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB

Xbox One

ReCall
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod ReCall » 27 črc 2009 01:36

Je hodně haters k hopu a rapu, ale pochopení žádné. Je to hudba, poslouchají to mladí, někteří možná jen proto, že je to v módě, ale já to poslouchám, protože mám rád bassy, ale drumy nemají slova, které by tomu dávali trochu života. Viděl jsem jak se taková hudba dělá a mám pro to ještě větší pochopení, jsou to umělci jako jiní ikdyž se to někomů nezdá.

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 27 črc 2009 08:48

Recall: Já ne že bych nesnášel hip hop či rap, jen kdyby mi dal někdo na výběr mezi rockem a tímto, tak bych volil rock. Jinak poslouchám téměř všechny hudební styly.
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

BROZA
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod BROZA » 27 črc 2009 10:06

Jasně že metal, je to fajnová muzika. A pokud má rád někdo opravdu nášup, tak doporučuju si opatřit od Dragonforce album SONIC FIRESTORM. A potom je taky super od Blind Guardian album Battalion Of Fear. Fakt super.
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT

El Bunda
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod El Bunda » 07 srp 2009 20:26

mike007 píše:Recall: Já ne že bych nesnášel hip hop či rap, jen kdyby mi dal někdo na výběr mezi rockem a tímto, tak bych volil rock. Jinak poslouchám téměř všechny hudební styly.

RAP musíš pochopit. Hlavně text, hlavně nic českého. Byl bych sprostý moc, kdybych mluvil o českém rádoby RAPu. Děcka co si hrajou na RAPery. Jediní, které uznávám jsou Chaozz. A teď jsem se dostal k tomu textu. Oni RAPovali O NĚČEM ne jako půldolar, jakýkoliv lil´ ať už wayne, jon atd. nebo kupříkladu z českých supercroo. Ale dost o našich vezměme si zahraniční. Jediní kdo měli texty o něčem, o nějakých problémech třeba ghetta atd. byli Tupac Shakur, N.W.A. (Ni**az with Attitude), Eminem a podobní. To jsou představitelé Gangsta RAPu. Né všechen RAP musí být bezduchý, Gangsta RAP je toho příkladem: Texty o ghettu, o těhotenství nezletilých, o rasismu, o poměrech ve společnosti atd. toto ale zemřelo 13.září 1996. tehdy zemřel představitel Gangsta RAPu Tupac Amaru Shakur. Snad si z toho vezmete ponaučení že nejsou jenom kkti s rozkrokem u tkaniček a s kýblem na hlavě, ale že byli i takoví co se snažili změnit svět, jako třeba Tupac.
Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.

liRik
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod liRik » 07 srp 2009 21:42

El Bunda: Jedním slovem: souhlas. Líp bych to říct nedokázal.

brano
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod brano » 07 srp 2009 22:14

Deathcore,technický Death,Thrash,Gotic. Kapelky - Arsis,Sylosis,Epidemic,Vital Remains,Nile, Lacuna Coil,Amberian Dawn,Echoes of Eternity a stovky ďalších. A najmä starý dobrý Death s nebohým Chuckom Schuldinerom.

Paulí
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Paulí » 07 srp 2009 22:16

Hip hop, hip hop.
Jéj promiňte, tohle asi nebude fotbalové hřiště.
Ne, jen jsem si to nemohl odpustit. :D

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 07 srp 2009 22:23

Momentálně ujíždim na Trancu - Ferry Corsten, Aly and Fila, Above and Beyond, John O'Callaghan, FKN a další :). Proto mě taky pěkně štve, že nemůžu na Mácháč 2009, páč budu v Chorvatsku :/.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod AleRx8 » 07 srp 2009 22:46

Takze pridavam se:
Linkin Park (nej) ale prekvapilo mě, ze tu neni moc mych lidi, dale od My chemical Romance po Drowning pool (diky memphisto!) pak (nesmejte se) Od Katy Perry po Lady GaGu, obcas nejake spoluprace (LP+Jay-Z, Kelly Rowland a David Guetta atd.) a třeba nejaky Dance (Welcome to Ibiza, apod.) K Hip-hopu-mam docela rad rappery, kteri spolupracuji se zpevaky, takze v pisni je i refren, druha a posledni libiva vec je obcas dobra hudba, ale jakmile uvidim eminema, jak blekota a odhani rukama mouchy, chce se mi zvracet. Dalsi nedavno diskutovana vec je Michal Jackson- Nechapu vas, kteri to poslouchaji a nedokazi urcit, co na nem vidite, vetsina dobrych pisnicek se hraje jeste moc let po vydani a ja znam od Jacksona 2 a to sice Beat it (prezpivali to Fall out boys) a jakasi se sborem(ta je pekna az na zpev jacksona) Jestli poslouchate takoveho zpevaka jen pro to, ze vypada a chodi jak mimozemstan, tak byste si meli zajit k lekari, nejlepe psychologovi.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Mají cenu IT kurzy ? Máte zkušenost ?
    od TeIkQ » 03 čer 2025 16:45 » v Vše ostatní (z oblasti IT)
    20
    5205
    od domitea Zobrazit poslední příspěvek
    včera, 12:23

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”