Kočky a kocouři Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Kočky a kocouři

Příspěvekod Pic » 27 črc 2009 21:21

Syn měl potkana dokonale ochočeného, takže jej pouštěl i na zahradě a nikdy neutekl a s kočkou žili v míru. Prostě k němu čuchla a již jej nebrala na vědomí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Reklama
quinter
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod quinter » 27 črc 2009 21:52

BiScHop píše:kamošovi potkani zastrašujou jeho kocoura :D :D :D ....nwm proc ale boji se jich :D

No tak to já mám doma opak. Naše kočka zastrašuje sousedova psa. Ale mazel je to hroznej :smile:
Základní deska: MSI B85-G41 PC Mate
CPU: Intel Core i3 4170 / Chladič SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2
RAM: Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3 1600 MHz
GPU: MSI N750Ti Twin Frozr IV 2GD5/OC Gaming
Zdroj: Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W OEM
HDD/SSD: Seagate Desktop HDD - 1TB/Crucial MX500 - 500 GB
Monitor: AOC 2269WM
Skříň: Zalman Z1

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 27 črc 2009 22:21

Foto by bylo +

vonyt
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod vonyt » 27 črc 2009 22:51

Tohle je naše "Míca" :D Máme jí venku takže taková tulačka
DSC00330.JPG

DSC00332.JPG

EDIT: A tohle je naše fenka Bobina a oba se maji fakt rádi. Dokonce spolu spí i v boudě :D
DSC00317.JPG
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+, 2,0GB RAM, ATI Radeon HD 3850, ASUS M3A78, HDD 250GB

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 28 črc 2009 07:49

BlueSpirit
většina koček nepřímo těm majitelům či chovatelům "říká" co mají dělat

Tak to mohu potvdit, náš Funky když chce nasypat do misky, tak ječí, jak pavián, proplétá se mi pod nohama, ocas kolmo nahoru, jen koneček je zalomený do prvého úhlu. Když se konečně zvednu, pak se mi motá pod nohama a směruje mě do kuchyně. Když se tam dostaneme, tak si sedne k misce a střídavě kouká na mě a na misku, dokud mu nenasypu. Ale nejdřív mu musím nabídnout, ze kterého pytlíku bude granule chtít. Mohlo by se totiž lehce stát, že mu nasypu a on k tomu jen čuchne a vyje nanovo. V nabídce je Whiskas s hovězím, Friskies s kuřecím a nějaká Purina. Střídá je naštěstí poměrně rovnoměrně :lol:

Ještě se zeptám poněkud z druhého konce misky. Jaké používáte stelivo a jaké s ním máte zkušennosti? My používáme silikagelové z Kauflandu. Po předchozím bentonitu neuvěřitelná pohoda při čištění a i když jsme čistili, jak diví občas byl z bentonitu cítit zápach moči. Silikagel bez zápachu a hlavně, nemusíme s ním do popelnice.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

guest

Příspěvekod guest » 28 črc 2009 16:11

Já měl starý kočky naučený, že tam neměly vůbec nic ale nejdříve jsem vyzkoušel všechno počínaje novinami přes písek a nakonec různé substráty jako např. Kočkolyt. Ten novej kocour mi ale na prázdnou mísu nechtěl chodit a tak jsem zase koupil nějakej Kočkolyt. Nejlepší je, když je ta miska mírně nakloněná aby v tom nedupaly a prázdná. To ale znamená vždy ihned vyčistit. To u mne nebyl problém protože v garsonce mám dvířka na záchod 15x30cm a kočka si tam kdykoliv došla. Pak jsem ale musel vyskočit a hned to vypláchnout. Problém byl když jsem nebyl 2 dny doma, pak už za vůně byla dost agresivní. Kocoura mám cca 3 týdny a s WC není problém, problém ale dělají kabely který se snaží sežrat a obávám se, že to nepřežije. Nevím jak ho to odnaučit - je ještě malej a blbej.
Teď jsem zapnul PC a hned nešla myš, protože byla povytažená a síťový kabel odpojen. :evil:

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 28 črc 2009 17:35

Momentálně se snažím zachránit jedno malé kotě, je to běh na dlouhou trať..jinak co se týká záchodu, se silikagelem jsem neměl dobré zkušenosti, zvláště u kocourka, při čurání se jim totiž ehm - pohlavní orgán vysune a častokrát se stalo, že se mu na to nalepil kousek silikagelu a po zatáhnutí penisu se mu tento kousek dostal dovnitř a to vemte čert, že to bolelo..
Máme klasický betonit, je to značka - DANTE a jsme s ním naprosto spokojení. WC čistím pokaždé, co ho kocour použiije, takže zápach se nekoná. Má takový budkový záchod, kde je i protizápachový filtr, má ho moc rád :-)))
Takže s tím silikagelem opartně. Co jsem si ještě vzpomněl, nepřišlo mě, že by byl lepší. Je pravda, že se nemusel po močení vybírat, jen hovinka ano, ale co jsem si všiml, moč v záchodu neschla a po čase zapáchala..takže když mám betonit mi to udělá hrudku, kterou vyberu a je po problému..

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 29 črc 2009 17:11

Obrázek

guest

Příspěvekod guest » 31 črc 2009 15:31

Mlsné kočky jsou vybíravé. Víme, co mají nejraději

http://tn.nova.cz/magazin/hobby/zvirata ... adeji.html

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 31 črc 2009 19:19

Když jsem byl malý, tak jsem viděl kočku známé, co si uměla otevírat dveře. Skočila na kliku a otevřela si. Naše kočky (a psi) si otvírat neumí (pokud nejsou dveře přiotevřené), ani nám nelezou do špajzu či ledničky. Ale když mají chuť, umí si chodit nakupovat do ledničky :lol: Když jde nějaký lidský člen domácnosti pro něco do ledničky, kočka (nebo pes) strčí mezi dveře ledničky hlavu a nehnou se odtamtud, dokud nedostanou co chtějí :lol:

guest

Příspěvekod guest » 31 črc 2009 19:34

Já mám na lednici takovej záneček, protože kocour ji uměl otevřít a známá ma nějaký krysaříky a lednici otevřou také.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 31 črc 2009 19:40

Tak náš kocour má na otevírání lednice vlastní lidi :lol: Stačí když matku jemně kousne do brady a už ví, co chce (když dělá že mu nerozumí) :lol:

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”