[XP SP2 Home] Před 2 roky jsem si nastavil přepínání ze dvou klávesnic (česká a anglická QWERTY) a teď potřebuju další úpravu (přidat třetí), leč nedaří se
PROBLÉMY
1. když jsem se díval do nápovědy (Centrum pro....), tak právě ta témata s postupem byla nedostupná => [Stránka nemůže být zobrazena]
Přepnutí jazyků nebo klávesnic pomocí hlavního panelu {MS-ITS:C:\WINDOWS\Help\input.chm::/input_switch_from_taskbar.htm}
Přepnutí jazyků nebo klávesnic pomocí panelu jazyků {MS-ITS:C:\WINDOWS\Help\input.chm::/input_switch_from_langbar.htm}
2. když jsem zkoušel Panel jazyků: Dá se minimalizovat/obnovit a zobrazí menu Možnosti
AVŠAK: volby Nastavení / Nápověda po kliknutí nic neotevřou.
Funguje pouze položka s názvem klávesnice -> otevře výběr EN + CZ (přepínání jde i SHIFT+ALT)
3. Ovládací panely>Místní a jazykové nastavení>Jazyky: tlačitko Podrobnosti nic neotevře
Ovládací panely>Místní a jazykové nastavení>Upřesnit: zde nemám zaškrknutou volbu [Výchozí nastavení účtu uživatele]
Ostatní dialogy v Ovládacích panelech fungují bezchybně. Co teď ???
Jak nastavit rozložení klávesnice
-
- Pohlaví:
Re: Jak nastavit rozložení klávesnice
Která stránka se ti nezobrazí - třeba bych ti ji sem mohl upnout.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Tu nefungující nápovědu jsem tam připsal jen pro případ, že s věcí má souvislost
Problém je toto: Ovládací panely>Místní a jazykové nastavení>Jazyky: tlačitko Podrobnosti nic neotevře
Nemohu si tedy vůbec otevřít okno Textové služby a vstupní jazyky, kde se vybíra rozložení/jazyk klávesnice
Problém je toto: Ovládací panely>Místní a jazykové nastavení>Jazyky: tlačitko Podrobnosti nic neotevře
Nemohu si tedy vůbec otevřít okno Textové služby a vstupní jazyky, kde se vybíra rozložení/jazyk klávesnice
První co bych udělal, že bych si tu nechal zkontrolovat bordel v PC, ovšem bordel už nemusí být v PC, ale registry přepsané zůstanou ...
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Mám 1 účet který nepoužívám, za normálních okolností by měl být stále v pořádku.
Ale vykazuje (co se funkce dialogu Jaz.nastavení) přesně stejně chybné chování. Co když mám poškozené/smazané nějaké sys.soubory ?
Jinak bych rád provedl nějaký 100% test na aktivní havěť
Ale vykazuje (co se funkce dialogu Jaz.nastavení) přesně stejně chybné chování. Co když mám poškozené/smazané nějaké sys.soubory ?
Jinak bych rád provedl nějaký 100% test na aktivní havěť
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Můj 6.smysl mě přiměl zobrazit Body obnovení a všechny jsou pryč (kromě včerejšího automatického)
Přitom jsem nic neobnovoval, jen jsem před pokusy s nastavováním klávesnic uložil záložní bod (včera ráno...teď tam není)
(víte o něčem, co by mohlo toto způsobit ? Nástroj Obnovení systému jsem už párkrát použil k návratu + před instalacemi vždy zálohuju => nikdy s ním nebyly problémy)
Co teď
Přitom jsem nic neobnovoval, jen jsem před pokusy s nastavováním klávesnic uložil záložní bod (včera ráno...teď tam není)
(víte o něčem, co by mohlo toto způsobit ? Nástroj Obnovení systému jsem už párkrát použil k návratu + před instalacemi vždy zálohuju => nikdy s ním nebyly problémy)
Co teď
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak vrátit původní rozložení, sloupce v Tento počítač?
od Lister99 » 29 čer 2024 19:06 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 2232
-
od Lister99
Zobrazit poslední příspěvek
29 čer 2024 20:51
-
-
-
Jak nastavit síťový disk z WIn11 na NAS Příloha(y)
od Speed_dead » 01 črc 2024 21:59 » v Windows 11, 10, 8... - 20
- 6737
-
od petr22
07 črc 2024 09:58
-
-
-
Nejde nastavit rozlisenie na novej OLED TV Příloha(y)
od mandes » 08 úno 2025 18:35 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4140
-
od meda2016
09 úno 2025 10:26
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11681
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
-
- 4
- 1945
-
od Kminek