Asi tak včera se mi v určitém intervalu sám od sebe restartuje počítač, prostě jakoby probleskne obrazovka a restart...říkám asi mi odchází zdroj nebo tak něco...při načtení systému mi to hází chybu systému (něco sysdat) tak odkliknu a jedu dál...už je to nějakou dobu, ale objevil se mi také na diskové jednotce D: kterou sem nikdy neměl další systém windows nemluvě o tom, že půlku programů nespustím jen proto, že mi to vyhodí chybu just in time debugger, ipřestože visual studio nemám už alespoň přes rok...tak jsem si řekl, že nejdříve zkusím přeinstalovat windows, no jo jenže to jde docela těžko když se vám počítač po určité době restartuje, že...Když se nerestartuje, tak mi to stejně hodí chybu...že mám nějaký problém buď s hardware nebo software a že může dojít k poškození PC, že se mám obrátit na výrobce systému, což samozřejmě se svým "originálním" windows cd nemůžu...tak jsem z toho docela jelen, protože nevím jestli to je hardware nebo software a už vůbec nevím co s tím...jestli aspoň nevíte o nějakým programu, kterým bych mohl okamžitě smazat disk i se systémem aby mi to neházelo tu chybu při instalaci, což by možná pomohlo aspoň k té reinstalaci systému...a pokud někdo ví více o mém problému více, tak prosím o pomoc...
// Upraven název tématu. Název "Kde je problem" nevypovídá o problému, který se v threadu řeší.
// Příště prosím vol vhodnější název, viz pravidla. Díky. mike007
Samovolné restartování PC
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Kde je problem?
Pokud nemáš originální instalační cd Windows,tak se nediv,že ti to padá.
Viděl bych to na vysoké teploty a dosluhující harddisk.
Takže otestuj HDD ulitou od výrobce a udělej low level formát disku.

Viděl bych to na vysoké teploty a dosluhující harddisk.
Takže otestuj HDD ulitou od výrobce a udělej low level formát disku.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
asi máš pravdu, nyní jsem nainstaloval program, který mi házel chybu na disku c: kde je windows na disk g: který používám pouze na stáhnutá data(je to druhý harddisk) a tam mi program funguje...navíc v životě se mi nestalo, že by mi padal systém bez origoše a snad ani nikomu koho znám;) ale na tý teplotě taky něco bude už jen protože mám rozebranou bednu, že mi tam nějak nesedí plechy, takže koupě nové určitě musí být co nejrychleji, to by mohlo vysvětlit to restartování...ale s tím visual studio mi to pořád nějak nedochází...
Tak jsem to celé rozebral profoukal prach, kterého bylo opravdu hafo úplně všude...mezitím jsem na jiném kompu přeinstaloval windows...poté jsem svůj pc složil a nasadil hadr a už nejde snad vůbec....nejdříve se mi vypínal v intervalu 5s...poté jsem ho nemohl nahodit vůbec po třetím rozebrání už to vzdavám a mám z toho modrou smrt při čemž můj windows mi to nenačte a pokoušímli se o přeinstalování windows tak mi to hází modrou smrt 0x00000F7 (0x8674BE50, 0x0000692B, 0xFFFF96D4, 0x00000000)........do systému se nedostanu, abych přes nějaký software vyzkoušel jestli je nějaký z komponent vadný, takže vůbec nevím co s tím...pc je to slabý celkem, ale nikdy jsem modrou smrt neměl a problémy minimální....
je to stolní pc s windows profíkama je už z druhé ruky, od bývalého spolužáka, nevím jak dlouho ho měl předtím, ale já ho mám tak 2 - 3 roky
zdroj 300w
základní deska je nějakej ASUS A7N266-VM
disky mám dva seagete - ST380021A (80GB)
a western digital - WD800BB - 00JKC0 (80GB)
RAM - 2x512MB DDR
procesor - AMD athlon 2000+ , nějaký takový označení to má, pracuje na 1666MHz
grafika - Radeon x700 pro
je to stolní pc s windows profíkama je už z druhé ruky, od bývalého spolužáka, nevím jak dlouho ho měl předtím, ale já ho mám tak 2 - 3 roky
zdroj 300w
základní deska je nějakej ASUS A7N266-VM
disky mám dva seagete - ST380021A (80GB)
a western digital - WD800BB - 00JKC0 (80GB)
RAM - 2x512MB DDR
procesor - AMD athlon 2000+ , nějaký takový označení to má, pracuje na 1666MHz
grafika - Radeon x700 pro
Řekl bych, že to bude zdrojem, už se mi něco podobnýho stalo. Zkus ho na zkoušku vyměnit za nějaký jiný, pokud máš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 1724
-
od Elbeckho
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 15:23