Tiskárna Hp po delším nepoužívání netiskne černě
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tiskárna Hp po delším nepoužívání netiskne černě
Mám multifunkční HP má dvě tiskové kazety černou a barevnou a nepoužíval jsem jí půl roku, teď jsem jí vytáhl, že jí věnuji našim.Tak jsem jí zkusil a první stránka černobílým tiskem vyjela bez potíží, ale další už ne.Barevný tisk jde bez potíží.Může být zaschlá černá tisková kazeta, když vyjela jen jedná stránka černobílého tisku?Když šáhnu na kazetu, tak mi ale zůstane na prstu černá šmouha od barvy, stejně jako na barevná barevná šmouha?Co mohlo ještě zaschnout?Má smysl kupovat novou kazetu za skoro pětikilo, když za litr bez daně se dá pořídit nová multifunkce?
-
- Pohlaví:
Re: Tiskárna Hp po delším nepoužívání netiskne černě
Zkus ty trysky očistit nějakým lihem - může to být zaschlý i přesto, že to jednu stránku vytisklo. Nejlepší by bylo dát do misky cca 3mm lihu a nějakou dobu to tam nechat, aby se případný špunty rozpustily.
Jestli koupit novou multifunkční anebo cartridge za polovic je otázka pro slona
Ta multifunkční, anebo prostě jen nová láká a v mém okruhu to pár lidí tak řeší. To je opravdu otázka. Já zastávám názor, že pokud původní běhá bez problémů tak proč kupovat novou, ale sto lidí sto názorů.
Pokud bys použil nějakej líh na čištění dej pozor aby nebyl s benzinem - lékárenskej je s benzinem a benzín některé hmoty rozpouští.
Jestli koupit novou multifunkční anebo cartridge za polovic je otázka pro slona

Ta multifunkční, anebo prostě jen nová láká a v mém okruhu to pár lidí tak řeší. To je opravdu otázka. Já zastávám názor, že pokud původní běhá bez problémů tak proč kupovat novou, ale sto lidí sto názorů.
Pokud bys použil nějakej líh na čištění dej pozor aby nebyl s benzinem - lékárenskej je s benzinem a benzín některé hmoty rozpouští.
No ona se sice dá pořídit nová tiskárna za talíř, ale do ní budeš určitě potřebovat taky toner( pokud ovšem není přibalen). A i když bude a dojde, pak budeš kupovat opět novou?
JInak co se problému týče, měl jsem obdobný problém, a bylo to skutečně zaschnutým tonerem. KOupil jsem novej toner a chodilo to jak fík :-)

JInak co se problému týče, měl jsem obdobný problém, a bylo to skutečně zaschnutým tonerem. KOupil jsem novej toner a chodilo to jak fík :-)
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Blue Spirit píše:Zkus ty trysky očistit nějakým lihem - může to být zaschlý i přesto, že to jednu stránku vytisklo. Nejlepší by bylo dát do misky cca 3mm lihu a nějakou dobu to tam nechat, aby se případný špunty rozpustily.
Jestli koupit novou multifunkční anebo cartridge za polovic je otázka pro slona![]()
Rozumím tomu dobře, očistit trysky na těch kazetách

-
- Pohlaví:
Rozumíš správně. Vyndej tu cartridge, vem nějakou gázu /něco co není chlupatý aby to nezanechalo chloupky/, namoč to do lihu /možná i vlažný saponát/ a ty trysky otři - pečlivě. Samozřejmě dej pozor abys neumatlal kontakty. Pokud to nepomůže dej do misky nějaký podobný roztok, třeba panáka vodky a nech to tam přes noc.
//Edit: HP má nějaký tools na čištění trysek!//
//Edit: HP má nějaký tools na čištění trysek!//
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4942
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4330
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”