Zdravim,
z nazvu je jasne co chci...potrebuju HELPnout.Mam stare videokazety a potrebuju jejich obsah nahrad do PC a nasledne vypalit na placku.Tak se ptam zda by to slo propojit pouze pres grafiku.Mam na ni S-Video vystup, tak to do ni asi nic nedostanu ze...?
Diky za odpovedi.
Propojení VCR & PC + Nahrávání videa z VCR do PC Vyřešeno
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Propojení VCR & PC + Nahrávání videa z VCR do PC
Potřebuješ mimo jiné GK, která má též vstup video signálu, jak jsi správně poznamenal.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No tak to mi moc nepomuze...novou grafiku se mi kupovat nece.Melo by to jit i pres TV kartu, ne? Pres kabel Scart -> S-Video+3,5mm jack by to taky melo ficet...TV kartu si sezenu snaz nez grafiku.Problem je v tom ze kdyz sem to delal naposledy program se po chvili nahravani zasekl a nehnul se.Nevim zda to bylo tou TV kartou, PCéčkem nebo tim softem.Tak sem chtel prave jestli neni jeste nejakej zpusob.Diky
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak? Ste na me zapomeli nebo co?

-
- Pohlaví:
Vždyť to víš! Do TV karty strč video a už to jede, jen na TV kartě musíš nastavit zdroj.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No jo ale co udelam s tim ze se to sekne a nehnu s tim...?
-
- Pohlaví:
Napioš víc podrobností. Jak to máš zapojené. Jak máš nastasvenou TV kartu. Jaký máš vybraný zdroj videa. Viz. screen.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Mam ten samej soft co ty a taky stejne zapojene pres S-Video (viz vyse) ale s tou TV kartou to nechapu.Obraz uz tam teda mam ale jakmile kliknu na nahravani tak se to zacina vic a vic sekat a kdyz kliknu na zastavit nahravani tak se to sekne komplet.Video pak nefunguje.Nerikam ze mam nakou raketu ale procik nevypada ze by byl nejak moc vytizen.Kvalitu videa po nahrani sem zkusil nastavit na co nejnizsi ale stejne se to seklo.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přes S-Video mi to nikdy nefungovalo. Zkus to zapojit klasicky.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Klasicky??? A to jak?
-
- Pohlaví:
Klasicky je zřejmě myšleno že video zapojíš do anténního vstupu TV karty a naladíš. Je to tuším 33-39 kanál. Stejně jako se video bez scartu ladí na TV. Toto mi nefungovalo a proto jsem používal S-video.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ne !!! Klasicky myslím takto.
K TV kartě jsem dostal kablík, který se z jedné strany zapojil do karty a z druhé čouhaly tři cinče: Žlutý, červený a bílý. Ty zapojíš do videa. Já mám redukci ve scartu, kde přepínám na in (vstup) a nebo out(výstup) a takto převádím video do PC. Bohužel jen s mono zvukem, stereo mi to nefunguje, ale to neřeším.
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
K TV kartě jsem dostal kablík, který se z jedné strany zapojil do karty a z druhé čouhaly tři cinče: Žlutý, červený a bílý. Ty zapojíš do videa. Já mám redukci ve scartu, kde přepínám na in (vstup) a nebo out(výstup) a takto převádím video do PC. Bohužel jen s mono zvukem, stereo mi to nefunguje, ale to neřeším.
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5531
-
od atari