Ahoj, nevím, jestli to patří zrovna do téhle sekce, tak mě kdyžtak prosím nasměrujte jinam. Jde mi o to že se mi nedávno začlo stávat, že se mi jakýkoliv stream video, i když je načtený, vždycky třeba po 20 vteřinách na vteřinu sekne a pak jede dál. Už jsem zkoušel reinstalovat codecy. Zřejmě mi někdě něco běží, co by nemělo, nebo tak něco. Mam poslat výpis z HiJackThis, nebo tak něco? Nemohl by mi někdo pomoct, nebo poradit? Začínám z toho pomalu šílet. Díky...
P.S. Teď jsem zjistil, že to možná není jen u videí, ale prostě i při běžném surfování...ale nejsem si tím jistý
Sekání u stream videí
-
- Pohlaví:
Re: Sekání u stream videí
Vítám Tě na PC-Help. Zkontroluj si rychlost, jestli třeba u provozovatele nedošlo k nějaké změně, třeba ZDE. Také je moné se se ti tam v tom intervalu něco spouští na pozadí, to ale musíš dohledat sám. Ten log z HJT můžeš zkusit, ale dej ho do sekce HijackThis.
Re: Sekání u stream videí
no, spíš mi jde o to, jestli se to z HJT dá vyčíst, co běží a co by to mohlo zpomalovat, nebo ne...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3744
-
od JosefLasak
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 18:28
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4556
-
od pavel2010
25 bře 2025 20:54
-
-
- 1
- 3101
-
od Mety