Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
A máte někdo odkaz na informaci že 85 je už ''tisknuta'' ?
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Ahojda.
Potřebuju radu:nevím jak se to stalo,ale po čisté instalaci sedmiček jsou okraje panelů-oken a hlavní panel průhledný jak mají být,ale problém je ten,že jsou ve všech zmiňovaných pruhy a vím,že tam na 100% nebyli,jen u nějakého schématu snad,dost mi to vadí,když mám čísté pozadí na wallpaperu a hlavní panel má na sobě pruhy,nevíte čím to může být,abych tam měl opět průhledná okna-panel atd.bez pruhů hezky čisté?Díky za rady.
Potřebuju radu:nevím jak se to stalo,ale po čisté instalaci sedmiček jsou okraje panelů-oken a hlavní panel průhledný jak mají být,ale problém je ten,že jsou ve všech zmiňovaných pruhy a vím,že tam na 100% nebyli,jen u nějakého schématu snad,dost mi to vadí,když mám čísté pozadí na wallpaperu a hlavní panel má na sobě pruhy,nevíte čím to může být,abych tam měl opět průhledná okna-panel atd.bez pruhů hezky čisté?Díky za rady.

► Zobrazit spoiler
jimmy3 píše:A máte někdo odkaz na informaci že 85 je už ''tisknuta'' ?
Ostatních aspoň 10, co sem četla už sem nenašla, ale snad už ti to bude konečně stačit http://technet.idnes.cz/windows-7-jsou- ... ftware_vse
jkmaxfli: A co máš za verzi W7? A nedělal jsi s tím nic. případně zkusils změnit Aero na základní vzhled a pak zpět na aero? Pravým na ploše - přizpůsobit - barva oken..?
Jo a jinak: http://www.fantomasmag.net/clanky/windo ... galne.aspx - aby ste mohli používat až do října a pak legálně zakoupit nebo co dál už je na vás..
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
A už toho mám dost.
http://www.zive.cz/Bleskovky/Microsoft- ... fault.aspx
Máš tam i číslo a jestli ti toto už nestačí tak zavolej na MS a zeptej se sám. Dávám to úmyslně sem a ne přes SZ, aby všem bylo jasno.
http://www.zive.cz/Bleskovky/Microsoft- ... fault.aspx
Máš tam i číslo a jestli ti toto už nestačí tak zavolej na MS a zeptej se sám. Dávám to úmyslně sem a ne přes SZ, aby všem bylo jasno.
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mě je to už jednom neřeším to... stejně mezi tím není žádný rozdíl
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
mate nekdo zkusenosti s nejakym programem, ktery umi vytvorit screensaver pro w7 z SWF animace?
jimmy3 píše:Mě je to už jednom neřeším to... stejně mezi tím není žádný rozdíl
Tak proč jsi mi kvůli tomu psal SZ? Jedno to není. FINÁLNÍ a PRODEJNÍ je verze 85. Takže pro toho, kdo chce mít pravou verzi jsou tvoje příspěvky matoucí.
Simon P40 píše:mate nekdo zkusenosti s nejakym programem, ktery umi vytvorit screensaver pro w7 z SWF animace?
To by mělo být stejné jako u Xp a Vist, jestli něco takového je pro tyto systémy..Ne?
Jinak s tím uniknutím aktivované verze je to drsný no. Lidi jsou vynalézaví.. Ale je i verze, že to vypustil MS, protože mu to uniká nějak moc všechno.. Aby prý to bylo víc populární a reklama.. Ale pravdu stejně nezjistíme

ja jsem zkousel jiz hotovy screensaver, ktery sice pri kliku na Preview fungoval, ale nedal se nastavit.
programku je dost. ja spis, jestli mate nekdo zkusenosti s nakym konkretnim
programku je dost. ja spis, jestli mate nekdo zkusenosti s nakym konkretnim
Byl jsi rychlejší.. Ano, taky sem četla a je přidáno v recenzi. Uvidíme co bude dál, jestli se o tom bude psát.. Já se zrovna v tomto nevyznám..
Chtěla sem se zeptat, jestli jste někdo zkoušel změnit třeba uvítací, bootovací obrazovku apod..? V prvním buildu to byl problém a teď nemám odvahu to zkusit.. Musela sem tenkrát dělat čistý instal. Stejně si nechám tu původní, ale zajímala by mě funkčnost..
Chtěla sem se zeptat, jestli jste někdo zkoušel změnit třeba uvítací, bootovací obrazovku apod..? V prvním buildu to byl problém a teď nemám odvahu to zkusit.. Musela sem tenkrát dělat čistý instal. Stejně si nechám tu původní, ale zajímala by mě funkčnost..
ja jsem si pouze deaktivoval takovou tu blbost, jak to pri bootovani lita sem a tam
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Recenze Asus ProArt LC360 Příloha(y)
od KingGustavo » 29 pro 2024 14:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2635
-
od petr22