Problém s naformátováním disku
Problém s naformátováním disku
Já vim že tento problém se tady už řešil, ale nějak sem nepochopil jeho vysvětlení. Když chci naformátovat disk tak mě to nepustí dál, jelikož mi to píše, že: " Systém nemůže tuto jednotku naformátovat. Ukončete všecky diskové nástroje a jiné programy používající tuto jednotku a ověřte není-li v jiném okně zobrazen obsah této jednotky. Poté formátování opakujte."
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s naformátováním disku
No a jakej disk formatuješ? ... Ten na kterým máš systém? ...Chceš instalovat novej? ... Pokud máš inst. CD Win,tak to naformátuj jím....
No já sem nikdy win nepřeinstalovával takže to je muj problem, chtěl bych naformátovat disk na kterym mám systém a nainsatlovat novej a v podstaě sem mysle že to musim naformátovat a pak nainstalovat abych se zbavil všech viru atd už to prostě nechodí. ale jestli to jde i jinak tak naslouchám všem radám..:-)
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Instalační CD zvládne čistou instalaci i s formátem..... ale jinak to třeba může jít...záleží na tom,jak popíšeš problém..pokud jde o viry,tak je tu pro ně sekce...i jeden vir může způsobovat takovej bordel,že člověk má chuť všechno zformátovat :) Tak popiš problém.... a třeba se zjistí,že to bude rychlejší vyřešit i jinak než reinstalem...
Takže muj problém spočívá v tom, že se ted snažim dat do kupy počítač kterej už je bez přeinstalování win nějaky 2,5 roku, je zavirovanej už delší dobu a ani nemá moc aktualizovanej antivir, takže z toho sem usoudil že bude nutný ho naformátovat a přeinstalovat, myslim si že by to fakt chtělo už je to i dost pomalý. a chci zjistit jak to mám správně přeinstalovat i s tim naformátováním. já bych potřeboval poradit jen jak dál s tim naformátováním. jednoduše řečeno bych potřeboval , ted aby se ten plnej disk vyprázdnil a nebylo tam nic a pak sem moch nainstalovat na čisto win.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Instalace Windows z CD není složitá. TADY je perfektní návod. Podle něj to určitě zvládneš i pokud jsi to nikdy nedělal 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
nějak to skusim a uvidim.. dík za vstřícnost, vim, že sem otravoval s uplnou banalitou..
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Od toho tu fórum je, aby poradilo 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3182
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
-
- 8
- 3231
-
od sabrik
06 pro 2024 15:35
-
- 3
- 5072
-
od petr22
27 úno 2025 11:31
-
- 3
- 1963
-
od Jirka88
12 zář 2024 19:44
-
-
Zbook G6 - windows na pomalejším disku Příloha(y)
od Qinter » 08 črc 2024 20:30 » v Vše ostatní (hw) - 30
- 10512
-
od Qinter
30 črc 2024 22:40
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”